Konto usunięte

27 stycznia 2013 o 22:40
Zgłoś do moderacji
I proszę mi tutaj nie zarzucać konformizmu, przecież wyraziłam się jasno, że nie unikam ocenienia, tylko wolę czynić to w formie opisowej zamiast za pomocą cyferki.
majerwill mężczyzna
Zagłębie Miedziowe

Nagrań: 137, Postów: 90
27 stycznia 2013 o 23:00
Zgłoś do moderacji
jenny 17.. w pełni popieram.
Każdy może znaleźć problem we wszystkim.. tylko czy o to w życiu chodzi ?
Fata viam invenient ( przeznaczenie znajdzie drogę )
leszek1945 mężczyzna, 79
POMORZE

Nagrań: 1401, Postów: 11
28 stycznia 2013 o 08:37
Zgłoś do moderacji
no i jasno i przejrzyste - życie jest bezproblemowe, czyli: rodzimy sie, jemy, umieramy - i to wszystko !!!!!
Z takim stanowiskiem dyskusja jest niemożliwa. To jest dyskusja na poziomie nieustalonej filozofii życia
a ja naiwnie myślałem, że ,Isingowicze zajma sie takimi problemami jak
,
- handel głosami
- wycinanie konkurencji
- cudami w postaci 200 głosow w przeciagu kilkunastu minut po publikacji po godz 00.01
itp itd
ale widzę, ze lepiej dyskutowac o niczym, nikomu sie nie narażac, sumując : a co mnie to obchodzi !!!!!
LESZEK1945
888888 kobieta

Nagrań: 68, Postów: 1377
28 stycznia 2013 o 09:23
Zgłoś do moderacji
leszek1945 pisze:
no i jasno i przejrzyste - życie jest bezproblemowe, czyli: rodzimy sie, jemy, umieramy - i to wszystko !!!!!
Z takim stanowiskiem dyskusja jest niemożliwa. To jest dyskusja na poziomie nieustalonej filozofii życia
a ja naiwnie myślałem, że ,Isingowicze zajma sie takimi problemami jak
,
- handel głosami
- wycinanie konkurencji
- cudami w postaci 200 głosow w przeciagu kilkunastu minut po publikacji po godz 00.01
itp itd
ale widzę, ze lepiej dyskutowac o niczym, nikomu sie nie narażac, sumując : a co mnie to obchodzi !!!!!
Zajmowali się, ale to żadnego efektu nie przynosiło
nie wszystko złoto co się świeci...
leszek1945 mężczyzna, 79
POMORZE

28 stycznia 2013 o 09:39
Zgłoś do moderacji
no i wreszcie jedno zdanie na temat;
Użytkowniczka 888888 stwierdza .... "Zajmowali się, ale to żadnego efektu nie przynosiło..."
I tu tkwi sens - bo jak ma sie do czynienia z takimi stwierdzeniami ... zostawic, nie oceniac, nie dyskutować, co to mnie obchodzi ...i tp - POPATRZ WYŻEJ NA DYSKUSJE - to nigdy nie bedzie zmian, pozostanie bylejakość, tumiwisizm itd .
Całe szczęśce,ze ludzie z epoki kamiena łupanego i ich następcy myśleli inaczej bobysmy do dziś rozpalali ogień krzesiwem a internet wymyślili by za 1000 lat a może i nigdy.
LESZEK1945
leszek1945 mężczyzna, 79
POMORZE

28 stycznia 2013 o 11:00
Zgłoś do moderacji
DROBNY CYTAT Z DZIS ( a mam ich cała masę)
Cohen - Dance Me To
Spojrzałem jestem w Rankingu....Ranking to wielkie oszustwo!!!!!!! Ma 50 odsłuchań a 10 komentarzy a jest na czołowym miejscu a ktoś ma 200 osłuchań i 50 komentarzy i jest na końxccu żenada!!!!!!wstyd!!!!! to wszystko! pozdrawiam .......(ktoś)
LESZEK1945
888888 kobieta

Nagrań: 68, Postów: 1377
28 stycznia 2013 o 11:07
Zgłoś do moderacji
leszek1945 pisze:
DROBNY CYTAT Z DZIS ( a mam ich cała masę)
Cohen - Dance Me To
Spojrzałem jestem w Rankingu....Ranking to wielkie oszustwo!!!!!!! Ma 50 odsłuchań a 10 komentarzy a jest na czołowym miejscu a ktoś ma 200 osłuchań i 50 komentarzy i jest na końxccu żenada!!!!!!wstyd!!!!! to wszystko! pozdrawiam .......(ktoś)
może być tak, bo nagranie mogło być w rankingu np kilka razy, więc automatycznie ma więcej odsłuchań. Tudzież ktos po prostu ma większe "powodzenie" i więcej osób go slucha,
Nie szukajmy na siłę problemów
nie wszystko złoto co się świeci...
leszek1945 mężczyzna, 79
POMORZE

28 stycznia 2013 o 11:44
Zgłoś do moderacji
WPROST PRZECIWNIE - nie wie Pan ilu wlaśnie dorosłych pisze do mnie w tej sprawie. Chyba ksiązke by można z tych opinii napisac,
Pozdrawiam
LESZEK1945
28 stycznia 2013 o 13:01
Zgłoś do moderacji
Sukces bez znajomości ciężko osiągnąć w każdej dziedzinie. Przykre jest tylko to, że tak wspaniały ising, który przynosił radość zamienił się w kolejny wyścig szczurów! Zrobić wszystko by znaleźć się na głównej. Dlatego też coraz rzadziej tu bywam. ising był odskocznią a stał się tym czym się stał. Olewam wiadomości, w których proszą o podbijanie, czy ocenę. Nawet nie chce mi się tego zgłaszać, bo po co? Tak jest i będzie. Nie unikniemy tego.
A co do opisu poszczególnych ocen, miałam kiedyś z tym problem, ale po prostu przestałam sugerować się tym co kryje się pod oceną 4,5, czy tez 6.
Justyś
ppatti kobieta

Nagrań: 0, Postów: 12
15 marca 2013 o 16:10
Zgłoś do moderacji
W czym ma pan problem ?
Niech napiszę pan swoją opinię , a oceni ktoś inny 🙂
Trzeba się podnieść i iść dalej , bo ... Tak miało być .
hejkax3 kobieta

Nagrań: 2, Postów: 68
11 maja 2013 o 08:28
Zgłoś do moderacji
To problem ? Oceniać bez gwiazdek , najwyżej.
Konto usunięte

11 maja 2013 o 08:56
Zgłoś do moderacji
Czego to jeszcze na TYM portalu nie było? Chyba już wszystko było, a i tak gó*no zdziałano. Litości człowiecze. Ten portal po prostu opanowały już dzieci i to takie, które urodziły się w świecie telefonów, komputerów i wszechobecnego życia. Normalni ludzie już nic tutaj nie zdziałają.