juabz mężczyzna, 32
Nagrań: 0, Postów: 2
24 stycznia 2013 o 17:20
Zgłoś do moderacji
Nie wkurza was fakt , który dotyczy ocen ?
Mianowicie chodzi mu tu stracenie wartości jakie one posiadają...Teraz każdy wlepia 6 nawet najgorszym użytkownikom , myśląc , że w odwecie oni bardzo wysoko ocenią ich.Ale jaki to ma sens ? Owe osoby czują się dumne z nic nie znaczącej piątki , szóstki ?
Oczywiście są też ludzi , którzy ocenią normalnie , a co w zamian z tego mają? Bloka...(Dlatego również założyłem temat z czarną listą)
Nie wiem jak temu zapobiec , ale mam nadzieje , że niektórzy zrozumieją o co chodzi.
888888 kobieta
Nagrań: 68, Postów: 1377
24 stycznia 2013 o 17:27
Zgłoś do moderacji
Ja ocen nie daje, ograniczam się tylko do.komentarzy
nie wszystko złoto co się świeci...
kasiaf kobieta, 26
Nagrań: 0, Postów: 889
24 stycznia 2013 o 19:57
Zgłoś do moderacji
Ja zgadzam sięz założycielem tematu. Ja już daję same 5 i 6, bo wiele osób zablokowało mnie po tym, jak dałam im 4 -1. >.<
iygiy
888888 kobieta
24 stycznia 2013 o 20:01
Zgłoś do moderacji
zresztą jest tak jak Justyna mówi. takich tematów było dużo i wiele osób wie, że za czwóreczkę nawet niektórzy są w stanie wrzucić na czarną listę. Ja osobiście raz wylądowałam na czarnej za sam komentarz bez oceny, który brzmiał "nieczysto"
😃
juabz mężczyzna, 32
Nagrań: 0, Postów: 2
24 stycznia 2013 o 20:34
Zgłoś do moderacji
No , a jak?
Ale tu nie chodzi tylko o dzieci...Dwóm kobietom dałem trójki , bo jednak nie był to super wykonany utwór..a tu czarna
888888 kobieta
24 stycznia 2013 o 20:39
Zgłoś do moderacji
Owszem, nie tylko o dzieci chodzi, moja opinia tez tyczyła się osoby dorosłej
😛
Są jednak osoby, którym zależy na rzetelnej opinii zgodnej z prawdą, tylko, że ich jest garstka...
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
24 stycznia 2013 o 22:06
Zgłoś do moderacji
Z czasem i Tobie, założycielu tego tematu będzie obojętne, czy ktoś się zgadza z Twoim komentarzem, czy nie
🙂 Też kiedyś tam, miałem takie problemy tutaj
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...