maczetta mężczyzna, 50
NO
Nagrań: 0, Postów: 25
19 stycznia 2013 o 23:11
Zgłoś do moderacji
blackendroll pisze:
,,Przeżyj to sam'' zdecydowanie jest najlepszą piosenką w Twoim wykonaniu 🙂
8 nagrań odsłuchać w ciągu 4minut i wydać jeszcze opinię?
To na pewno nie wiarygodna opinia.
blackendroll następna odsłona pokemona i hejta.
Edytowano 19 stycznia 2013 o 23:12.
maczetta mężczyzna, 50
NO
19 stycznia 2013 o 23:14
Zgłoś do moderacji
A w jakim wieku tu są pokemony? A za 4min odsłuchać 8nagrań to dla mnie chore i jeszcze ocenić po odsłuchaniu kilku sekund. Ogarnij się dziewczyno.
carrie1 kobieta, 28
Nagrań: 6, Postów: 42
19 stycznia 2013 o 23:16
Zgłoś do moderacji
Ku*wa nie chce tu żadnych kłótni, tylko pomocy.. maczetta jeśli nie pomagasz to proszę się tu nie udzielać.
Carrie
19 stycznia 2013 o 23:16
Zgłoś do moderacji
Na pewno nie zasługuję na miano pokemona...
Nie będę teraz przeliczać co i jak, ale akurat tamto nagranie najlepiej prezentuje jej głos, niech Pan sam posłucha.
Dlaczego mam się ,,ogarnąć''? Na prawdę nie rozumiem dlaczego Pan tak do mnie pisze i tak bezpodstawnie mnie ocenia... Czy byłby Pan w stanie powiedzieć tak do mnie na ulicy? Nie jest to zbyt miłe, tym bardziej jeżeli nie rozumiem o co PANU chodzi.
leirra kobieta, 25
Poznań
Nagrań: 14, Postów: 4
19 stycznia 2013 o 23:22
Zgłoś do moderacji
Halleluja mi się osobiście bardzo podoba :3
Take me down to the river bend. Take me down to the fighting end. Wash the posion from off my skin. Show me how to be whole again.
maczetta mężczyzna, 50
NO
19 stycznia 2013 o 23:30
Zgłoś do moderacji
Ależ nikt się nie kłóci tylko wyraziłem swoją obiektywną opinie co do oceny i nie przeklinaj bo w ustach młodej dziewczyny to brzydko brzmi.
A jak koleżankę uraziłem to sorki. Tylko więcej dystansu do siebie i drugiego człowieka bo nie rozumiem jak można ocenić kogoś po przesłuchaniu kilku taktów.
Chyba że nie zależy na obiektywniej i bezstronnej opiniach tylko na swikomciach to ok.
19 stycznia 2013 o 23:35
Zgłoś do moderacji
Przecież nie oceniam carrie1, a dystansu do siebie mam aż nadto, naprawdę.
Nie uraził mnie Pan, tylko zdziwiło mnie Pana zachowanie.
Nie mam żadnej dumy, ani nie myślę o sobie w superlatywach więc... gdybym taka była miałby Pan jakiekolwiek podstawy, a tak to... pańskie zachowanie było trochę szczeniackie, niech Pan wybaczy.
Pozdrawiam jednak mimo wszystko i życzę dobrej nocy.