karoal kobieta
Nagrań: 2, Postów: 14
17 stycznia 2013 o 15:31
Zgłoś do moderacji
Jest wiele piosenek i artystów, którzy nie są zbyt znani, a śpiewają nie raz lepiej od tych znanych. Nawet tu, na isingu często natrafiam na osoby, których łączna liczba odsłuchań wynosi 50, a śpiewają 5 razy lepiej od tych, którzy przy jednym nagraniu mają 10k odsłuchań. Czemu słuchacie tylko tych znanych użytkowników?? (ps.nie mowie o sobie, bo ja nie mam nagran i sipeac nie umiemxD)
kaallaa kobieta, 28
Warszawa
Nagrań: 236, Postów: 639
17 stycznia 2013 o 15:41
Zgłoś do moderacji
Popularność napędza popularność.
The end, because I'm falling to pieces.
kasiaf kobieta, 26
Nagrań: 0, Postów: 889
17 stycznia 2013 o 15:57
Zgłoś do moderacji
Przyznaję Wam rację, ale to serio jest wkurzające. Na yt dużo jst osób, które są niedocnione a śpiewają lepiej od tych, którychpiosenki na okrągło lecą w radio itp.
iygiy
hippiee kobieta, 17
Nagrań: 16, Postów: 74
13 lutego 2013 o 18:33
Zgłoś do moderacji
To się nazywa komercja. Ludzie teraz lecą na to co proste, chwytliwe, nie ma głębszego sensu a te pseudo-gwiazdki to wykorzystują by zbijać fortunę.
Jak dla mnie prawdziwa muzyka umarła w latach 80. Teraz wszystko się powiela.
Artyści, którzy śpiewają z pasją a w ich utworach aż huczy od emocji to ludzie, którzy kochają to co robią i nie potrzebują koniecznie sławy i bogactwa dlatego się nie wychylają a w wyniku tego o nich słabo słychać.
Ja bym nawet powiedziała, że ludzie grający na dworcach zwykle mają większy talent niż te wszystkie pseudo artyści przebojów radiowych razem wzięci.