Czołem! Dawno temu siedziałem na iSingu godzinami i bawiłem się w śpiewanie. Pasja po paru latach zmieniła się w sposób na życie, teraz nie tylko występuję, ale rozbudowuję też własne studio w Krakowie. Chętnie wspomogę (ze starego sentymentu) iSingowiczów usługami studyjnymi po preferencyjnych cenach. W czym mogę pomóc?
W wielkim skrócie - komponuję i aranżuję (jestem pianistą po akademii muzycznej i gitarzystą), tworzę podkłady, mam bardzo dobrej klasy sprzęt do nagrywania niewielkich projektów (duże robię w zewnętrznym studiu, ale to już - wiadomo - inne koszty), solistów, duetów. Oprócz tego uczę śpiewu (i uczę go w studiu!) i współpracuję z grupą musicalową, w której jestem instruktorem i kompozytorem. Mogę więc pomóc w nauce, doborze repertuaru, nagraniu demówki czy numeru na konkurs, mogę przearanżować piosenkę na inny styl, a nawet skomponować coś specjalnie dla Was (w razie czego mam też tekściarzy, z którymi współpracuję).
Ostrzegam, nie sugerujcie się moimi nagraniami, które zostawiłem parę lat temu tutaj w portalu, sporo się zmieniło przez ten czas
😉 Jak chcecie poczytać, posłuchać, zapytać czy po prostu napisać i pogadać - wpadajcie na http://www.facebook.com/krzysiek.buratynski
Do usłyszenia!
Vardamir