15 grudnia 2012 o 13:20
Zgłoś do moderacji
Hej.
Internet daje obecnie ogromne możliwości. Jeśli ma się pomysł i chęci, można stworzyć na prawdę fajne rzeczy. Marzy mi się stworzenie konkursu karaoke, który będzie dawał możliwość zaprezentowania się różnym osobom w internecie, swojego wokalnego talentu. Mamy wiele programów typu Xfactor, jednak wciąż wiele osób po prostu z różnych powodów boi się do nich zgłaszać. Konkurs internetowy mógłby dawać możliwość sprawdzenia siebie i poznania opinii internautów.
Oczywiście, żeby coś osiągnęło sukces, musi być przygotowane bardzo profesjonalnie. Jest mnóstwo stron internetowych, na których odbywają się konkursy karaoke, dlatego to musi być coś na prawdę dobrego i coś, czego "internet jeszcze nie widział". Oczywiście konkurs powstał by przy współpracy ze stroną ising, pewnego czasu dostałem już możliwość otrzymania karty organizatora, liczę że administracja da mi ponownie tą szansę, ale poproszę o nią dopiero kiedy będę już mógł przedstawić pełny projekt.
Mam pomysł na taki konkurs, jednak potrzebuję osób, które razem ze mną wprowadzą go w życie, dlatego szukam:
-grafików, którzy zajmą się przygotowywaniem logo konkursu i wszelkiego rodzaju obrazami potrzebnymi do przeprowadzenia konkursu
-osób potrafiących stworzyć stronę internetową, przy czym nie musi to być strona tworzona od podstaw,
-prowadzących - osób które czują że daliby radę poprowadzić konkurs (nie chodzi tylko o głos, ale także o video)
-jurorów - osób które znają się na muzyce i będą potrafili w sposób merytoryczny oceniać uczestników
-wszystkich innych którzy są chętni do pomocy przy organizacji konkursu.
Liczę, że uda się zrealizować ten projekt i że będzie to coś na prawdę wyjątkowego!
Żeby nie być gołosłownym, podaję link do jednego z odcinków konkursu, który organizowałem już na pewnym forum: https://www.youtube.com/watch?v=jdhnRXWSW08&list=PL822DB981F92425C8&index=2
Osoby zainteresowane proszę o kontakt.
Pozdrawiam.