Kilka dni temu Maciek zaproponował mi współpracę i wysłał tekst. Początkowo nie wiedziałam jak go ugryźć ze strony muzycznej. Aż wreszcie powstało to co możecie właśnie teraz posłuchać
Aaa i dziękuje Maćkowi za udaną współpracę
ładnie ci wyszło-ale piosenka "Wróć" bije wszystkie twoje wykonania na łeb i na szyje,i zdania za pierona nie zmienie,choćby mnie ze skóry obierali heee-pozdrawiam i życze sukcesów )
BRAWOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!! Wybrałaś tekst,który 'wpadł mi w oko' jak tylko go przeczytałam....no i doczekał się muzyki,która pasuje idealnie do niego (według mnie). Pięknie! Pozdrowionka dla Maćka i oczywiście dla Ciebie.
tekst + muzyka + wykonanie = rewelacja!
gratuluję pomysłu, zaangażowania i ciężkiej pracy!
ja też próbowałam swoich sił w pisaniu tekstów ale nie wiem czy by to miało sens...
miałabym konkurencję
Dla mnie Maciek jest kapitalny i ma mega-talent, udowodnił mi to już kilkanaście razy. Moim zdaniem powinien zrobić coś w tym kierunku więcej, realnie Wystarczy się wbić, wypromować i możesz utrzymywać się z pasji, a to chyba bezcenne
Na tekstach to ja sie nie znam, co widac po sposobie mojej pisowni. Wydaje sie byc wszystko w porzadku jezeli chodzi o muzyke. Tez sie rozmarzylem w sumie....
Nowości na iSing. 6 utworów, które warto zaśpiewać
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.