Kilka dni temu Maciek zaproponował mi współpracę i wysłał tekst. Początkowo nie wiedziałam jak go ugryźć ze strony muzycznej. Aż wreszcie powstało to co możecie właśnie teraz posłuchać 😉
Aaa i dziękuje Maćkowi za udaną współpracę 😉
ładnie ci wyszło-ale piosenka "Wróć" bije wszystkie twoje wykonania na łeb i na szyje,i zdania za pierona nie zmienie,choćby mnie ze skóry obierali heee-pozdrawiam i życze sukcesów 🙂)
BRAWOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!! Wybrałaś tekst,który 'wpadł mi w oko' jak tylko go przeczytałam....no i doczekał się muzyki,która pasuje idealnie do niego (według mnie). Pięknie! Pozdrowionka dla Maćka i oczywiście dla Ciebie.
tekst + muzyka + wykonanie = rewelacja! 🙂
gratuluję pomysłu, zaangażowania i ciężkiej pracy! 🙂
ja też próbowałam swoich sił w pisaniu tekstów ale nie wiem czy by to miało sens... 😛
miałabym konkurencję 😉
Dla mnie Maciek jest kapitalny i ma mega-talent, udowodnił mi to już kilkanaście razy. Moim zdaniem powinien zrobić coś w tym kierunku więcej, realnie🙂 Wystarczy się wbić, wypromować i możesz utrzymywać się z pasji, a to chyba bezcenne🙂
Na tekstach to ja sie nie znam, co widac po sposobie mojej pisowni. Wydaje sie byc wszystko w porzadku jezeli chodzi o muzyke. Tez sie rozmarzylem w sumie....
W tym tygodniu do katalogu iSing dołączyło 5 utworów pełnych emocji i różnorodnych brzmień! Poruszająca interpretacja poezji, viralowy hit TikToka, folk w nowoczesnym wydaniu, ballada o rozstaniu i kultowy przebój, który niezmiennie porywa do tańca. 🎤🎶