2 września 2010 o 23:53
Zgłoś do moderacji
Słucham przeważnie zagranicznej, tak jak niektórzy tutaj, myślę, że angielski lepiej brzmi w piosenkach.. tak lekko i płynnie bym powiedziała
polska muzyka też jest fajna, ale tutaj już mniej piosenek mi się podoba
Francuskie i hiszpańskie piosenki też są ładne... lubię te języki, tyle że ich nie znam, ale ładnie brzmią jak się słucha

I'm starting with the man in the mirror, I'm asking him to change his ways.....
16 września 2010 o 06:33
Zgłoś do moderacji
zagraniczną ;]
resztę niech dopowie muzyka..
kgbtatus mężczyzna, 57
Gdynia

Nagrań: 125, Postów: 122
24 września 2010 o 18:55
Zgłoś do moderacji
Osobiście jestem za polskimi nagraniami , mamy cudowny język , melodyjny , doskonale brzmiące utwory jednak należy zwrócić uwage na wykonawców- aktualnie mamy beznadzieję na rynku -podrabianie utworów zachodnich , gdzie jak wiele osób pisze ładniej brzmią ,mają fajne słowa co jest raczej pomyłką-przykład ...wielki przebój Rihanna i Umburella no wątpię w wielkość tego tekstu , jedno wielkie powtarzanie słowa parasolka przetłumaczcie sobie tekst to zrozumiecie o czym pisze ,albo nagranie Akon - Right Now (Na Na Na) , tam jest ponad 120 razy powtórzone na na na na ...... to jak dziecko zacznie mamrotać pod nosem tak samo wyjdzie
ﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟﱢ kgbtatus vel kierَﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟ
glebaa94 kobieta, 31
Tam, gdzie muzyka uwalnia.! <3

Nagrań: 0, Postów: 953
24 września 2010 o 19:37
Zgłoś do moderacji
polską
Muzyka moją ucieczką, szczęścia tabletką! <3
kgbtatus mężczyzna, 57
Gdynia

Nagrań: 125, Postów: 122
25 września 2010 o 10:12
Zgłoś do moderacji
Dzięki Mikserek za poparcie, mam jeszcze prośbę do piszących może jakoś byście umotywowali swoje "wypowiedzi", ponieważ takie rzucenie słowa Polskie, zagraniczne to nic nie mówi

podajcie jakieś Wasze motywy czym się kierujecie-przekonajcie innych do Waszych opinii !!
Z takich lekko rzuconych słów nic nie wnioskuję konkretnego , co najwyżej ze nawet udzielanie konkretnych wypowiedzi sprawia duży problem więc jak można jeszcze oceniać coś co powinno zawierać tekst/składny tekst/ melodie, ogólnie powinno robić wrażenie.
Więc........ piszcie nie oszczędzajcie klawiatur

) Pozdrawiam miłego weekendu
ﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟﱢ kgbtatus vel kierَﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟ
wenus3 kobieta, 27

Nagrań: 0, Postów: 15
5 lipca 2011 o 18:25
Zgłoś do moderacji
Wolę zagraniczną, ale Polskie piosenki też nie są złe.
jestspoko kobieta, 30
północna Polska ;)

Nagrań: 9, Postów: 3
5 lipca 2011 o 19:23
Zgłoś do moderacji
wolę zagraniczną muzykę, zdecydowanie. Jednak w Polsce jest kilka wokalistek, których głos na prawdę mi się podoba, np. Ania Dąbrowska czy Brodka. Amerykanie, Szwedzi czy Brytyjczycy po prostu umieją stworzyć hity i może nie są one bardzo ambitne, ale wpadają w ucho i słuchamy ich w radio.