2 września 2010 o 23:53
Zgłoś do moderacji
Słucham przeważnie zagranicznej, tak jak niektórzy tutaj, myślę, że angielski lepiej brzmi w piosenkach.. tak lekko i płynnie bym powiedziała
polska muzyka też jest fajna, ale tutaj już mniej piosenek mi się podoba
Francuskie i hiszpańskie piosenki też są ładne... lubię te języki, tyle że ich nie znam, ale ładnie brzmią jak się słucha
😃
I'm starting with the man in the mirror, I'm asking him to change his ways.....
16 września 2010 o 06:33
Zgłoś do moderacji
zagraniczną ;]
resztę niech dopowie muzyka..
kgbtatus mężczyzna, 56
Gdynia
Nagrań: 124, Postów: 122
24 września 2010 o 18:55
Zgłoś do moderacji
Osobiście jestem za polskimi nagraniami , mamy cudowny język , melodyjny , doskonale brzmiące utwory jednak należy zwrócić uwage na wykonawców- aktualnie mamy beznadzieję na rynku -podrabianie utworów zachodnich , gdzie jak wiele osób pisze ładniej brzmią ,mają fajne słowa co jest raczej pomyłką-przykład ...wielki przebój Rihanna i Umburella no wątpię w wielkość tego tekstu , jedno wielkie powtarzanie słowa parasolka przetłumaczcie sobie tekst to zrozumiecie o czym pisze ,albo nagranie Akon - Right Now (Na Na Na) , tam jest ponad 120 razy powtórzone na na na na ...... to jak dziecko zacznie mamrotać pod nosem tak samo wyjdzie
ﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟﱢ kgbtatus vel kierَﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟ
glebaa94 kobieta, 30
Tam, gdzie muzyka uwalnia.! <3
Nagrań: 0, Postów: 953
24 września 2010 o 19:37
Zgłoś do moderacji
polską
Muzyka moją ucieczką, szczęścia tabletką! <3
kgbtatus mężczyzna, 56
Gdynia
Nagrań: 124, Postów: 122
25 września 2010 o 10:12
Zgłoś do moderacji
Dzięki Mikserek za poparcie, mam jeszcze prośbę do piszących może jakoś byście umotywowali swoje "wypowiedzi", ponieważ takie rzucenie słowa Polskie, zagraniczne to nic nie mówi
🙁 podajcie jakieś Wasze motywy czym się kierujecie-przekonajcie innych do Waszych opinii !!
Z takich lekko rzuconych słów nic nie wnioskuję konkretnego , co najwyżej ze nawet udzielanie konkretnych wypowiedzi sprawia duży problem więc jak można jeszcze oceniać coś co powinno zawierać tekst/składny tekst/ melodie, ogólnie powinno robić wrażenie.
Więc........ piszcie nie oszczędzajcie klawiatur
🙂) Pozdrawiam miłego weekendu
ﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟﱢ kgbtatus vel kierَﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟ
wenus3 kobieta, 26
Nagrań: 0, Postów: 15
5 lipca 2011 o 18:25
Zgłoś do moderacji
Wolę zagraniczną, ale Polskie piosenki też nie są złe.
jestspoko kobieta, 28
północna Polska ;)
Nagrań: 9, Postów: 3
5 lipca 2011 o 19:23
Zgłoś do moderacji
wolę zagraniczną muzykę, zdecydowanie. Jednak w Polsce jest kilka wokalistek, których głos na prawdę mi się podoba, np. Ania Dąbrowska czy Brodka. Amerykanie, Szwedzi czy Brytyjczycy po prostu umieją stworzyć hity i może nie są one bardzo ambitne, ale wpadają w ucho i słuchamy ich w radio.