koffamnutelle kobieta, 22
Tomaszów Mazowiecki

Nagrań: 0, Postów: 19
1 grudnia 2012 o 12:38
Zgłoś do moderacji
Będziemy sobie tu rozmawiać o tych zjawiskach
😊
Kto słyszał o tych zjawiskach ?
Edytowano 1 grudnia 2012 o 13:02 przez moderatora.
kaallaa kobieta, 28
Warszawa

Nagrań: 236, Postów: 639
1 grudnia 2012 o 13:14
Zgłoś do moderacji
Słyszałam, chciałam spróbować, ale nigdy mi się nie udało.. ;x
The end, because I'm falling to pieces.
1 grudnia 2012 o 13:17
Zgłoś do moderacji
Wolę, OOBE nie robić bo można do ciała nie wrócić ;x
W pewnym czasie, nawet Ci najbliżsi odejdą.. ;(
kaallaa kobieta, 28
Warszawa

1 grudnia 2012 o 13:20
Zgłoś do moderacji
z OOBE wrócisz do ciała, wystarczy sie przestraszyć, albo wykonać jakiś szybki ruch, np. skok z dachu..
😃
Przynajmniej tak ludzie piszą. ;3
olcia94 kobieta
♫ Kraina Snówツ

Nagrań: 448, Postów: 319
1 grudnia 2012 o 13:25
Zgłoś do moderacji
z OOBE zawsze wrocisz! no i tu sie kaallaa mylisz.. przestraszyc tak ale szybki ruch? pierwszy raz slysze.. ogólnie nie polecam baaardzo nie polecam bawic sie w to a szczegolnie nie w takim wieku jak koffamnutelle. to ma byc świadomie podjeta decyzja dojrzalej osoby! i pamietajcie ze przez te doswiadczenia mozna cos sciagnac na siebie
Uśmiechnij się ツ
kaallaa kobieta, 28
Warszawa

1 grudnia 2012 o 14:02
Zgłoś do moderacji
Ola, tak słyszałam, nie potwierdzam bo sama nie próbowałam. Czytałam o tym sporo, i kilka razy słyszałam o takim powrocie.
Na pewno zabawa dla odważnych. Mam koleżanke, która spróbowała i powiedziała, że więcej tego nie zrobi.
😃
Konto usunięte
Gostyń

1 grudnia 2012 o 14:29
Zgłoś do moderacji
Mnie sie tez kiedys udalo na chwile i juz wiecej nie probuje. Jednak dzieki temu jestem pewien istnienia duszy, niekoniecznie takiej chrzescijanskiej.
Konto usunięte

1 grudnia 2012 o 16:19
Zgłoś do moderacji
Niestety... To jest bardzo niebezpieczne. Gdy Ty będziesz podróżować po świecie astralnym, Twoje ciało będzie puste. Wokół nas krążą różne byty, w tym również takie, które czekają na takie chwile, jak ta. Gdy napotkają ciało, którego dusza jest w stanie OOBE, to one mogą je przejąć. Wtedy Tobie nie uda się już do niego powrócić... Niestety, zawsze jest jakieś ryzyko. Jest dużo osób, które opuszczają świadomie swoje ciało podczas snu (sam znam jedną taką osobę), więc jest to możliwe. Niestety, dużo osób nie liczy się z konsekwencjami... To czy ktoś to robi, czy nie, to indywidualna sprawa. Ja uważam, że to fajna przygoda, ale tylko do jednorazowego lub sporadycznego "użytku". Znam się na różnych takich rzeczach, gdyż praktykuję Wicca.
Konto usunięte

1 grudnia 2012 o 16:35
Zgłoś do moderacji
Jeżeli ktoś ma jakieś pytania, to proszę je zadawać. To jest jedyna rzecz, na której się w miarę znam xD
Konto usunięte

1 grudnia 2012 o 16:45
Zgłoś do moderacji
Olcia94, tylko to nie jest zabawa. Jesteś typową nastolatką "bawiłam się w to"... Tak, tak. Każdy nastolatek się bawi i nie myśli o konsekwencjach, a takie są. I to w każdej zabawie. Więc pomyśl trochę zanim napiszesz, gdyż tym pisaniem, że to zabawa kusisz innych. Niech lepiej wiedzą, że to nie zabawa, a nie, że to może sobie robić każdy i bez żadnych "skutków ubocznych".
olcia94 kobieta
♫ Kraina Snówツ

Nagrań: 448, Postów: 319
1 grudnia 2012 o 16:53
Zgłoś do moderacji
Sorry najpierw sie dowiaduje co to i co za soba niesie, potem probuje, przygotowalam sie dosc solidnie wiec prosze, nie oceniaj mnie, nie znasz mnie i nie wiesz jak bylo
🙂
Edytowano 1 grudnia 2012 o 16:54.
Uśmiechnij się ツ