olos09 mężczyzna
Gdańsk
Nagrań: 0, Postów: 3
28 listopada 2012 o 18:49
Zgłoś do moderacji
Witajcie, a więc sytuacja jest taka. Z kolegami założyliśmy zespół, ale mały problem jest, a dokładniej ze wzmacniaczem/mixerem czy czymś tam. Chodzi tylko o to byśmy mogli grać, nie karaoke a cokolwiek dzięki czemu nasz mikrofon wreszcie by się na coś nadał 🙂 Najlepiej w cenie do tysiąca, ale jeśli tylko powiecie czego powinienem szukać to raczej znajdę 🙂 z góry bardzo dziękuje
10 grudnia 2012 o 18:41
Zgłoś do moderacji
To grać czy śpiewać? Musisz dokładniej wyjaśnić problem. Na chwilę obecną wydaje mi się, ze chodzi o wzmacniacz mikrofonowy. Są zestawy do samodzielnego montażu za 20 zł np. AVT2728 B 😉, potrzebna lutownica i później głośnik i zasilacz.
Konto usunięte
Bydgoszcz
12 grudnia 2012 o 17:43
Zgłoś do moderacji
moze potrafi mi ktops pomoc? kupilam mic shure sv100 i na laptopie toshiba najpierw nie bylo nic slychac potem jakies trzaski i glosny dzwiek mojego glosu a teraz totalnie nic nie slychac jak spiewam ,moze ktos wie czy do niego musi byc wzmacniacz ??bo juz totalnie niewiem co robic
Otylusia
exciter mężczyzna, 45
Nagrań: 119, Postów: 498
13 grudnia 2012 o 22:12
Zgłoś do moderacji
Raczej potrzebny jest ktoś, kto ma podstawowe obycie ze sprzętem audio i komputerem
Exciter
leserxd mężczyzna, 32
Koszalin
Nagrań: 2, Postów: 51
14 grudnia 2012 o 06:32
Zgłoś do moderacji
mixer.
"Tylko w muzyce odnajduję coś absolutnie pięknego, nieopisywalnego, niewyrażalnego werbalnie, co porusza najdelikatniejsze i najczulsze struny duszy człowieka."
Konto usunięte
Bydgoszcz
9 stycznia 2013 o 21:03
Zgłoś do moderacji
obycie to ja mam tylko cos microfon dziwny bo momentami mnie slychac dobrze momentami trzaski icicho
Otylusia