sopran5 kobieta
Nagrań: 0, Postów: 10
19 listopada 2012 o 13:37
Zgłoś do moderacji
szukam NORMALNEGO trenera, ktory pomoze mi w uksztaltowaniu glosu i za jakąś rozsadna kwote mam 17 lat spiewam w chorze nie czytam nut, w przyszlosci chcialabym dostac sie do amuz lub na rozrywke jestem z wroclawia
matsohn mężczyzna, 31
Lublin
Nagrań: 12, Postów: 107
19 listopada 2012 o 13:53
Zgłoś do moderacji
Ale żeby się dostać na Akademię muzyczną musisz mieć opanowane 2 instrumenty. Ewentualnie jeden.
matsohn
sopran5 kobieta
19 listopada 2012 o 17:17
Zgłoś do moderacji
o jej🙁 to krucho, bo nigdy się nie uczyłam:///
19 listopada 2012 o 17:52
Zgłoś do moderacji
http://szkola-piosenki.pl goraco polecam, profesjonalne lekcje, swietna atmosfera i rozsadna cena - znajdziesz tutaj wszystko! 🙂 I nie przejmuj sie zadnymi dwoma instrumentami 🙂
sopran5 kobieta
19 listopada 2012 o 17:57
Zgłoś do moderacji
dzieki za namiar - czy tam trzeba juz grac?
spiewam od roku w chorze i nikt nie wspominal ze na wokalu trzeba grac
sopran5 kobieta
matsohn mężczyzna, 31
Lublin
Nagrań: 12, Postów: 107
19 listopada 2012 o 18:04
Zgłoś do moderacji
Tak drogo i napewno nie wynisiesz stąd tyle ile byś zyskała na Akademi...
matsohn
sopran5 kobieta
19 listopada 2012 o 18:13
Zgłoś do moderacji
a ty gdzies sie uczysz? ceny za lekcje u profesorow z akad to od 100 w gore nie mam az tyle kasy
[cytat=matsohn]Tak drogo i napewno nie wynisiesz stąd tyle ile byś zyskała na Akademi...[/cytat]
sopran5 kobieta
19 listopada 2012 o 18:17
Zgłoś do moderacji
na prawde nikt nic nie wie o jakims trenerze od glosu? nie ma takich we wroclawiu???????
sopran5 kobieta
19 listopada 2012 o 18:19
Zgłoś do moderacji
[cytat=coloraturax91]http://szkola-piosenki.pl goraco polecam, profesjonalne lekcje, swietna atmosfera i rozsadna cena - znajdziesz tutaj wszystko! 🙂 I nie przejmuj sie zadnymi dwoma instrumentami 🙂[/cytat]
ta cena jest dla mnie nie do przejscia. slyszalam cos wczesniej o tej babce ale nie bedzie mnie stac na wydawanie co tydzien 65 zl na 3 kwadranse z nauczycielem🙁
19 listopada 2012 o 18:22
Zgłoś do moderacji
Żeby się nauczyć na Akademii trzeba się wpierw na nią DOSTAĆ 🙂 Pani Magda przygotowała mnie na amuz więc wiem co mówię. Co do cen to: http://www.facebook.com/StudioSpiewArt
sopran5 kobieta
19 listopada 2012 o 18:27
Zgłoś do moderacji
juz napisalam maila do nich, jak sie umowie to dam znac
a czy ona czesto wyjezdza? zalezy mi na regularnych zajeciach a nie raz na mieisac po 8 godzin🙂
19 listopada 2012 o 18:34
Zgłoś do moderacji
Z tego co wiem wróciła właśnie z kontraktu i jest na miejscu minimum połowę tygodnia więc z regularnością zajęć nie będzie problemu 🙂
sopran5 kobieta
21 listopada 2012 o 11:48
Zgłoś do moderacji
umowilam sie do szkoly pios ale nie maja tam zbytnio terminow wiec musze czekac i pod koniec przysz tygodnia ide. cena okej - pierwsze spotkanie za free a za kolejne 3 lekcje zaplace 120 zł czyli 40zeta/lekcje i tak podobno do konca roku pewnie dlatego trzeba czekac bo sa chetni za te pieniadze 😛
slyszalam jeszcze o vocalizie - ktos mi moze cos podpowiedziec? jak ucza? jakie ceny? 😕//
sopran5 kobieta
6 grudnia 2012 o 01:13
Zgłoś do moderacji
hej po przerwie, jesli ktos to w ogole czyta - bylam w 3ech studiach wokal. po przelsuchaniach niewiele moge powiedziec, moze tylko tyle ze rzeczywiscie pani magda mi najbardziej odpowiada, chyba tez ze wzgledu na cene na razie "zatrzymam sie" u niej a na efekty zaczekam i wtedy dam znac. ktos tu w ogole egzystuje? pozdrawki