Witajcie 🙂
Tutaj będę zamieszczać wszystkie moje projekty z Waszym udziałem 🙂
Temat będzie edytowany, tak żeby nigdy nie było problemu ze znalezieniem nowego projektu pośród komentarzy
(wszystkie projekty będą na 1 stronie tego tematu)
Pozdrawiam i zapraszam do słuchania ! 😃
POKONAMY FALE - 27.11.2009
BIAŁY ŚNIEG I TY - 01.01.2010
DAJ IM ZNAK - 10.01.2010
NIE LĘKAJCIE SIĘ - w rocznicę śmierci papieża Jana Pawła II - 02.04.2010
iSing I PRZYJACIELE - MUZYKI MOC - 30.11.2010
Dziękuję Kochani za udział w moich projektach i za wywiązywanie się z terminów (w większości przypadków xD) 🙂
Powiedzieć Wam cos w tajemnicy? Ale ciiiicho 😃
Jestem trochę zawiedziona efektem końcowym Białego śniegu... Ale to moje techniczne odczucia tylko 🙂
Wasze głosy są świetne 🙂
A zajęło mi tyle ponieważ niektórzy nie wywiązali sie z terminów i musiałam zastosować szereg zastępstw... W rezultacie ostatnie nagranie dostałam gdzieś 4 dni temu.
Powiedzieć Wam cos w tajemnicy? Ale ciiiicho 😃Jestem trochę zawiedziona efektem końcowym... Ale to moje techniczne odczucia tylko 🙂Wasze głosy są świetne 🙂
Powiedziec ci cos, mam dobry sluch i mam odmienne zdanie.
Ja też mam dobry słuch ale jednak podtrzymam swoje zdanie 🙂 Ale co to ma teraz za znaczenie - jak Wam się podoba to nie pozostaje mi nic innego tylko cieszyć się że doceniacie moją pracę nad projektem 🙂 Dzięki!
Brawa ogromne dla "taktaktak" , za sam pomysł zrobienia tak ciekawych projktów.
Jest mi miło, że zostałam parę dni temu zaproszona do udziału w tym przedsięwzięciu,
bo akurat byłam na portalu. Brawa i gratulacje dla włożonej pracy i efektu, dla "taktaktak".
Dziękuję ślicznie osobom, z którymi śpiewałam on-line. Polecam się na przyszłość!
Szczęśliwego Nowego Roku🙂
Danusia