17 listopada 2012 o 18:29
Zgłoś do moderacji
Chciałabym się dowiedziec jaki mam rodzaj głosu? alt, sopran Czy jeszcze jakiś inny? czy mógłby ktos przesłuchać moje nagranie i mi pomóc, ktoś kto się na tym zna, i jak sprawdzić ile mam oktaw? jakims programem?
hera kobieta, 50
Nagrań: 135, Postów: 56
mitka kobieta, 27
Nagrań: 1, Postów: 373
17 listopada 2012 o 19:19
Zgłoś do moderacji
Wydaję mi się że śpiewasz ,,zaciśniętym,, głosem ,dam ci link do super forum które mi osobiście bardzo pomaga tam masz po kolei opisane podstawy jakie powinno się mieć aby dobrze śpiewać , aby była tez dobra głośność bo jak słuchałam Twojego nagrania to śpiewałaś jak byś się bała
😜 tam dajesz nagranie do oceny i Ci ludzie którzy np. sami gdzieś śpiewają dadzą cenne wskazówki ja tam dałam nagranie juz wiem nad czym mam pracować więc ogólnie polecam dobra rozpisałam się oto ten link
😉 http://forum.strefaglosu.pl/
,,Czasami wolę być zupełnie sam
Niezdarnie tańczyć na granicy zła
I nawet stoczyć się na samo dno
Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk,,
17 listopada 2012 o 19:24
Zgłoś do moderacji
dziekuje ci
😊 Po prostu mam taki problem że każda piosenke śpiewam inaczej i nie wiem który głos jest poprawny tz. z przepony, a pozatym nie miałaM DOBREGO SPRZETU I PO prostu spiewałam cicho, bo jak śpiewałam swoim głosem to wszystko w nagraniu skrzeczało albo wgl. nie było nic słychać, nie wiem czy mam za głośny głos(moi znajomi tak mówią) czy cos jest nie tak z mikro. Trzeba zakładać konto na tej stronie?
mitka kobieta, 27
18 listopada 2012 o 17:39
Zgłoś do moderacji
Nie masz żadnej techniki tak mi się wydaję ale spytaj się tych z tego forum . Nie masz podstawy podstaw ( ja tez nie miałam i dzięki temu forum już jakieś mam małe ale mam
😜 )
I nawet stoczyć się na samo dno
Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk,,
mitka kobieta, 27
18 listopada 2012 o 17:40
Zgłoś do moderacji
Głos masz ,,zduszony,,