rein mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 7
28 października 2012 o 18:14
Zgłoś do moderacji
Witam. Kupiłem sobie dzisiaj mikrofon Thomson M150. Podłączyłem go sobie z przodu mikrofonu do różowego wejścia no i jak coś mówię to niestety mnie nie słychać tak, żeby mój głos było słychać z włączonych głośników.
Jak wezmę prawym przyciskiem myszy na Menadżer Realtek HD Audio nagrywanie dźwięku no to nagram się, potem mnie słychać w głośnikach. Ale ja chce by było tak, jak napisałem wyżej. Proszę o pomoc!
matsohn mężczyzna, 31
Lublin
Nagrań: 12, Postów: 107
28 października 2012 o 18:33
Zgłoś do moderacji
Panel sterowania - sprzęt i dźwięk - dźwięk - głośniki - właściwości - poziomy
I tam ustawiasz mikrofon. Mikrofon może być zarówno podpisany jako MIC
matsohn
rein mężczyzna
28 października 2012 o 18:38
Zgłoś do moderacji
Napisz trochę jaśniej, bo w panelu sterowania nie ma nic takiego jak ty napisałeś, jaśniej jaśniej.
Konto usunięte
28 października 2012 o 18:41
Zgłoś do moderacji
Panel sterowania -> dźwięki, mowa i urządzenia audio. -> dźwięki i urządzenia audio -> audio (3 zakładka), lub 4 zakładka (głos).
matsohn mężczyzna, 31
Lublin
Nagrań: 12, Postów: 107
Konto usunięte
rein mężczyzna
28 października 2012 o 21:22
Zgłoś do moderacji
W panelu sterowania mam tylko coś takiego "Dźwięki i urządzenia audio" Wytłumaczcie jakoś jaśniej.. Co nacisnąć, co zrobić itp. Krok po kroczku, dzięki.
piotrek10020 mężczyzna, 32
Białystok
Nagrań: 1858, Postów: 347
29 października 2012 o 00:03
Zgłoś do moderacji
Musisz włączyć tak zwany odsłuch chociaż Ci powiem że ten odsłuch w kompie to szais bo jak puścisz podkład to on zagłusza odsłuch musisz albo bardzo cicho dać podkład albo nie mieć odsłuchu . Bo nie da się zrobić głośniej odsłuchu . Ja mam widows XP i program gigabyte tam mam ten odsłuch .
rein mężczyzna
30 października 2012 o 10:39
Zgłoś do moderacji
No wiem Piotrek, dzięki. Pobrałem sobie program 'Audiacity' do nagrywania piosenek. Lecz nadal mi nie pomogliście. Proszę o pomoc.
rein mężczyzna
exciter mężczyzna, 45
Nagrań: 119, Postów: 498
31 października 2012 o 10:38
Zgłoś do moderacji
rein pisze:
Witam. Kupiłem sobie dzisiaj mikrofon Thomson M150. Podłączyłem go sobie z przodu mikrofonu do różowego wejścia no i jak coś mówię to niestety mnie nie słychać tak, żeby mój głos było słychać z włączonych głośników.
Jak wezmę prawym przyciskiem myszy na Menadżer Realtek HD Audio nagrywanie dźwięku no to nagram się, potem mnie słychać w głośnikach. Ale ja chce by było tak, jak napisałem wyżej. Proszę o pomoc!
zacznijmy od podstawowego pytania... 3.11, 95, 98, 2000, 2003 Server, ME, NT 4.0, XP, Vista, 7, 8? który Windows????
Exciter