Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
diamante13 pisze:
Założyłam ten temat ponieważ interesuje się zjawiskami nadprzyrodzonymi (wiecie:UFO, Duchy, kryptozoologia, itp,itd) ...Może wy chcielibyście podzielić się waszymi przypadkami, które według was były niezwykłe???😃 Czekam na wasze odpowiedzi ;] pzd
😃
😃
wlodi79 pisze:
diamante13 pisze:Założyłam ten temat ponieważ interesuje się zjawiskami nadprzyrodzonymi (wiecie:UFO, Duchy, kryptozoologia, itp,itd) ...Może wy chcielibyście podzielić się waszymi przypadkami, które według was były niezwykłe???😃 Czekam na wasze odpowiedzi ;] pzd
😃
😃
Założyłas ten straszny temat i teraz boje sie isc do kibla-widziałem jakiegos czarnego upiora w przedpokoju🙁
i co teraz bedzie🙁
wlodi79 pisze:
diamante13 pisze:Założyłam ten temat ponieważ interesuje się zjawiskami nadprzyrodzonymi (wiecie:UFO, Duchy, kryptozoologia, itp,itd) ...Może wy chcielibyście podzielić się waszymi przypadkami, które według was były niezwykłe???😃 Czekam na wasze odpowiedzi ;] pzd
😃
😃
Założyłas ten straszny temat i teraz boje sie isc do kibla-widziałem jakiegos czarnego upiora w przedpokoju🙁
i co teraz bedzie🙁
mruq pisze:
a co powiedziecie o Efekcie DeJaVu ? wystepuje u mnie bardzo, bardzo czesto🙂 i wszystko sie sprawdza w 100%
🙂
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!