tomek1990c mężczyzna, 34
Wydmusy
Nagrań: 15, Postów: 4
27 października 2012 o 02:16
Zgłoś do moderacji
Ale zaraz, zaraz... Gdzie Wy wyczytaliście u mnie w wypowiedzi, że cover jest gorszy od własnego utworu?
Napisałem- (cytuję jeszcze raz): "Własne piosenki nie są receptą na "zaimponowanie" "
Nie oszukujmy się, ale nabazgrać własny kawałek można w przeciągu 20 minut xD
To musi się wyróżniać, a nie po prostu być własnym utworem z tekstem o miłości (jakich jest tysiące) i trzema akordami, zmieniającymi swój szyk tylko w refrenie! ...
...chociaż słuchając czasem radia, mam wrażenie że ludzie jednak są coraz mniej ambitni co chodzi o wybory HITÓW xD
greenpath mężczyzna, 30
Nagrań: 86, Postów: 1135
27 października 2012 o 22:08
Zgłoś do moderacji
tomek1990c pisze:
Aaaa i oczywiście jest jeszcze jakieś 5% artystów utalentowanych, których wybiły programy rozrywkowe typu Mam Talent, czy też Idol ...
Chyba sobie kpisz, na to trzeba sobie po prostu latami zapracować. W Polsce są utalentowani muzycy i nie potrzebny im był żaden ,,X Fac" czy ,,MBTM" albo podobny chłam. Podkreślam : muzycy, a nie ,,gwiazdy", które nastawione są tylko na kasę i ,,gwiazdorzenie".
http://www.plemiona.pl/8550629-52488-pl75.html?ref=player_invite_linkrl&ik=pILh
yousta kobieta, 24
Nagrań: 0, Postów: 112
11 listopada 2012 o 12:20
Zgłoś do moderacji
Ostatnio koleżanka powiedziała mi, że chce iść do MBTM, ale boi się wystąpić sama, więc poprosiła mnie, czy mogłabym pójść z nią. Oczywiście mogłaby to być moja wielka szansa, ale jak ćwiczyłyśmy w domu i próbowałyśmy wybrać piosenki, to jakoś nam nie szło.
Wielkie marzenia i brak talentu...
Iść z nią czy zostawić na lodzie?
😕
Ekhm...
didi99 kobieta
Nagrań: 0, Postów: 1
29 kwietnia 2014 o 16:46
Zgłoś do moderacji
Boshe. Też mam te marzenie. ;-; ale wątpię żeby się spełniło. :c Niestety mieszkam w zadupiu 😆 i nie mam żadnego dostępu do żadnych wytwórni. poza tym... nie wiem czy potrafię śpiewać,ale to od zawsze było moim marzeniem . Wszędzie śpiewam, gdzie się tylko da. ! 😃 No ale.. marzenia pozostaną tylko marzeniami 😆 i nwm jak się wybić ... może ja nie mam tej szansy.. "nie jest mi pisane" ełh. :c
1 maja 2014 o 16:41
Zgłoś do moderacji
Ja zaś nie czuję wewnętrznego parcia, aby się "wybić". Jestem tu po to, aby nauczyć się porządnie śpiewać, a tworzę jakieś własne rzeczy głównie dla przyjemności i z wewnętrznej potrzeby, choć nie wyłącznie do szuflady.