haoska kobieta, 32
Bełchatów
Nagrań: 2, Postów: 175
8 października 2012 o 11:56
Zgłoś do moderacji
Czy ktoś używa CEP'[Cool Edit Pro] a do miksowania? Mam ściągnięte niby jakieś dodatki "wave" lecz nie chcą działać. Wyświetla mi "niezidentyfikowany błąd zewnętrzny" czy coś.
Co bym zrobiła jakbym nie zrobiła. Oj biada by mi była!
Konto usunięte
8 października 2012 o 12:02
Zgłoś do moderacji
Kiedyś miałem ten program, masakra.., po dwóch dniach wywaliłem, i zastąpiłem FL'em...
jakiś błąd (w tym programie to częste), powtórz akcje, ściągnij może z innej stronki, zresetuj kompa.., nie mam więcej pomysłów, ogólnie sił na CEP'a
🙂
haoska kobieta, 32
Bełchatów
Nagrań: 2, Postów: 175
8 października 2012 o 12:07
Zgłoś do moderacji
Właśnie jestem w trakcie ściągania FL ale masakra, nigdy z tego nie korzystałam xD Mam nadzieję, że znajdę jakieś wskazówki.
CEP już mnie denerwuje bo nie ważne co zrobię to i tak wokal nie brzmi tak jakbym chciała.
Co bym zrobiła jakbym nie zrobiła. Oj biada by mi była!
exciter mężczyzna, 45
Nagrań: 119, Postów: 498
12 października 2012 o 20:11
Zgłoś do moderacji
Wszystko co do tej pory nagrałem to w Cool Edit.. pare dni zabawy i nie będziesz chciała przesiąść się na nic innego... żadnych dodatków do miksowania nie potrzebowałem.. wszystko jest "na miejscu".
Exciter
mattib11 mężczyzna, 33
Hrubieszów
Nagrań: 21, Postów: 7
12 października 2012 o 20:17
Zgłoś do moderacji
od siebie polecę Cubase
😉 w pełni profesjonalny program wcale nie trudny w obsłudze
😉
13 października 2012 o 02:41
Zgłoś do moderacji
CEP to cep jak się zwiesi to potem ratować ścieżkę to jest kaplica. Ja także robię podobnie jak wespe z tym ze nagrywam w Adobe 1.5, bo od wersji 2.0 w gore już są problemy a tego nie znoszę. Nie mam w nim problemu aby nagrać wokal, a potem obrobić przed kontynuacja w Fl studio gdzie już jest większa szkoła jazdy gdy chce się komponować do własnego tekstu.
exciter mężczyzna, 45
Nagrań: 119, Postów: 498
16 października 2012 o 00:30
Zgłoś do moderacji
CEP jeszcze nigdy mi się nie zawiesił na tyle, żebym nie dał rady odzyskać nagranego już wokalu. Bez żadnych kombinacji. Sam przywraca sesję.
Exciter
zesiu6 mężczyzna, 42
Worthing/Trojmiasto
Nagrań: 179, Postów: 399
16 października 2012 o 01:28
Zgłoś do moderacji
upgrade do audition 1.5 i po klopocie. zassij kilka wtyczek na vst-np nectara-kompletny kombajn z latwymi ustawieniami dla poczatlujacych realizatorow.
NiEmY!