miscorpio kobieta, 39
Kraków / TL

Nagrań: 25, Postów: 11
29 września 2012 o 15:23
Zgłoś do moderacji
Ludzie, na litość boską. Opanujcie się.
Dziewczyna ma nagranie dnia. Ktoś na nią głosował i wygrała. Nie rozumiem o co te żale. Sporo osób rzuciło się na dziewczynę z falą krytyki.
Chwila refleksji może, co? Sama na siebie nie głosowała. Popatrzcie ile ludzi ją subskrybuje. Założę się, że nie z sympatii, bo co jak co, ja szanuję swoje uszy i z samej chęci bycia miłą nie subskrybuję jakichś mizernych jęków. Przypuszczam, że więcej jest tu takich, jak ja. Czyli są ludzie, którzy chętnie jej słuchają.
A tu jakaś straszliwa fala hejtu w komentarzach - przecież to jest paranoja. Ma dziewczyna 13 lat, udało jej się zdobyć głosy słuchaczy i od razu trzeba ją za to w ziemię wdeptać? Wyłączone komentarze pod nagraniem i na profilu - efekt ludzkiego chamstwa. Wstydźcie się.
Sama nie uważam tego nagrania za ideał - ale ile w końcu jest tu takich? I nikt nie powiedział, że na uznanie zasługują tylko dopracowane do ostatniego szczegółu nagrania z YT.
Zasługuje, czy nie - zdania mogą być podzielone - ale nie jest to powodem do tego, żeby kogoś gnoić. Zwłaszcza tak młodą osobę, którą łatwo zrazić i zniechęcić. I robią to dorośli ludzie. Jestem w szoku.
robertas19 mężczyzna, 36
Piła (woj. wielkopolskie)

Nagrań: 12, Postów: 6729
29 września 2012 o 18:42
Zgłoś do moderacji
Hm.... czy mogę się dowiedzieć, na czym te komentarze, które Twoim zdaniem źle potraktowały tą osobę, którą wspomniałaś? Postawiłem tej dziewczynie 4/6, ale nie uważam, żebym kogoś obraził.
Jedynie zirytowało mnie zachowanie osoby, która ostatnio ma bardzo dużą popularność na tym portalu

Bo coś takiego do "profesjonalisty" nie pasuje.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...