24 września 2012 o 22:21
Zgłoś do moderacji
Zadawałam pytania na wielu stronach i nie mogę znaleźć tego programu. Szukam go już od dawna. Otóz chce odtworzyć pliki EPT. na komputerze, ale jak piszę nie mogę znaleźc programu. Czy ktoś taki zna? Ma? Gdzie go moge pobrać?
W tym formacie mam zapisane style na keyboard..
Jeszcze jedno: Czy ktoś z was wie ile kosztuje karta SD do keyboardu? < Casio CTK 6000 >
Myślę, że kategoria jest ok. bo to w sumie dotyczy sprzętu muzycznego.
MUZYKA? = ŻYCIE !
silvie kobieta, 33
Tarnów
Nagrań: 42, Postów: 56
24 września 2012 o 22:37
Zgłoś do moderacji
jeżeli chodzi o część drugą czyli SD to kupisz w każdym sklepie ze sprzętem rtv agd i nie tylko. a cena to juz zalezy jaka chcesz pojemnosc tej karty. na allegro widzę np 8gb za 30 zl.
http://www.fileviewpro.com/pl/file-extension-ept zobacz ten program.
piotrek10020 mężczyzna, 32
Białystok
Nagrań: 1858, Postów: 347
24 września 2012 o 22:38
Zgłoś do moderacji
Ja odtwarzam wszystko w windows media player do tego odtwarzacza mam 2 paczki kodeków i jeśli to jest plik audio to wszystko da rady odtworzyć . Ale nie mam tego formatu do przetestowania czy by pociągneło . Co do kart SD to są one TYLKO do 2 GB jeśli kejbord nie czyta kart SD HC gdzie możesz do 32 GB kupić to na SD będziesz mieć mało pamięci . Karta SD HC 32 GB klasa prędkości 10 kupiłem do aparatu za 139 ZŁ ale w klasie prędkości 2 pewnie by była owiele tańsza i wolniejsza . Karta SD 2 GB kiedyś kupowałem więc teraz nie wiem ile kosztuje ale za 20 do 50 ZŁ powinnaś dostać tylko też patrz na klasę karty 2 najwolniejsza 10 najszybsza . SD max 2 GB SD HC max 32 GB musisz sprawdzić czy ten kejbord czyta format HC . Kart SD to praktycznie już przeżytek .
piotrek10020 mężczyzna, 32
Białystok
Nagrań: 1858, Postów: 347
24 września 2012 o 22:39
Zgłoś do moderacji
silvie pisze:
jeżeli chodzi o część drugą czyli SD to kupisz w każdym sklepie ze sprzętem rtv agd i nie tylko. a cena to juz zalezy jaka chcesz pojemnosc tej karty. na allegro widzę np 8gb za 30 zl.
http://www.fileviewpro.com/pl/file-extension-ept zobacz ten program.
8 GB to karta SD HC nie każde urządzenie ją czyta .
anmaxi mężczyzna, 40
Wielkopolska
Nagrań: 115, Postów: 38
25 września 2012 o 00:15
Zgłoś do moderacji
Casio miałem już dosyć dawno , ale o ile mnie pamięć nie myli pliki .ept to są chyba style do casio , i nie jest to plik audio , więc tego raczej nie odtworzysz na komputerze , chyba że jakimś programem do robieni lub konwenterowania styli , np style Works 2000 Universal , tylko wątpię czy to style z casio też obsługuje
" Czym jest muzyka? Może po prostu niebem, z nutami zamiast gwiazd? "
- Ludwik Jerzy Kern"