Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
..:: Śpiewaj tak, jakby to miała być ostatnia piosenka jaką będzie Ci dane zaśpiewać ::..
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
vivreen pisze😛ewnie zamiast ICH TROJE , będzie ICH TRZECH 😉)
wątpie w to 😃
nie wszystko złoto co się świeci...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
Spokojnie, nie puściłbym farby 😃 Chociaż, jak się mnie mocniej przyciśnie do ściany to mogę wyśpiewać co nieco 😃
888888 pisze:
mowisz tak, żeby dziewczyny sie Ciebie dopytywały co?😃😛P 😃
robertas19 pisze:
888888 pisze:
mowisz tak, żeby dziewczyny sie Ciebie dopytywały co?😃😛P 😃
Haha, wiesz pomarzyć sobie mogę 😃 Tylko muszę nauczyć się kłamać 😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
robertas19 pisze:
Kiepsko mi to wychodzi, kiedy mówię nieprawdę, to się śmieję, bo sam sobie nie wierzę, w to co powiedziałem tam komuś 😃
robertas19 pisze:
Pisane też nie wychodzi 😃
Kasia, zdradź tą technikę <please> 😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Temat zamknięty 9 października 2012 o 16:53.
W naszym katalogu pojawiły się kolejne muzyczne perełki. Dwie z nich – „Leń” w wykonaniu Czesława Mozila oraz dynamiczne „Życie tak jak w bajce” od Paliona – pochodzą ze ścieżki dźwiękowej filmu „Kleks i Wynalazek Filipa Golarza”. Do tego zestawu dołącza
Zobacz więcej