Konto usunięte
Swarzędz

23 lutego 2013 o 00:07
Zgłoś do moderacji
Jeśli nie istnieje przyjaźń damsko-męska to czy istnieje przyjaźń między gejami i lesbijkami?
greenpath mężczyzna, 30

Nagrań: 87, Postów: 1135
15 marca 2013 o 23:48
Zgłoś do moderacji
Nie wiem czy mogę odpowiedzieć na tak tendencyjne pytanie, bowiem moja wysublimowana delikatność, połączona z niezaprzeczalnym wdziękiem i urokiem osobistym oraz nietuzinkowa elokwencja i erudycja oraz niebanalne poczucie humoru, mogłoby wywołać u audytorium syndrom zaniemówienia, a tego chciałabym uniknąć.
Kwintesencją mojej wypowiedzi niech będzie fakt iż wynik dzisiejszej uroczystości nie będzie miał wpływu na pozytywną aurę i moje wyśmienite samopoczucie, odpowiem tak : ci ludzie są chorzy i powinni leczyć się u psychiatryka (pederaści) i nie ma miejsca na żadną "przyjaźń"...
No cóż, że ze Szwecji?
http://www.plemiona.pl/8550629-52488-pl75.html?ref=player_invite_linkrl&ik=pILh
olalola40 kobieta, 24
Daleko od Ciebie

Nagrań: 6, Postów: 70
27 marca 2013 o 20:35
Zgłoś do moderacji
nie da się na to odpowiedzieć !
gdzie kończy się mokre , a zaczyna wilgotne ?
Twoja krytyka, mnie nie dotyka :3
spyro1 mężczyzna, 23
Katowice

Nagrań: 118, Postów: 32
14 maja 2013 o 20:33
Zgłoś do moderacji
Nic to słowo znaczące że czegoś nie ma
Co było pierwsze kura czy jajko ???
-
haoska kobieta, 33
Bełchatów

Nagrań: 2, Postów: 175
15 maja 2013 o 00:13
Zgłoś do moderacji
Pierw Bóg stworzył kurę, aby ta mogła znieść jajko. Tak jak stworzył kobietę, aby ta mogła rodzić dzieci.
Czy wieczność ma koniec?
Co bym zrobiła jakbym nie zrobiła. Oj biada by mi była!
shadoween kobieta, 32
Gdańsk

Nagrań: 61, Postów: 374
15 czerwca 2013 o 21:40
Zgłoś do moderacji
nie... ale koniec trwa wieczność
😲
Czy świat spada na psy?
Nie bój się cieni, on świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło ~Oskar Wilde~
shadoween kobieta, 32
Gdańsk

Nagrań: 61, Postów: 374
15 czerwca 2013 o 21:41
Zgłoś do moderacji
greenpath pisze:
Nie wiem czy mogę odpowiedzieć na tak tendencyjne pytanie, bowiem moja wysublimowana delikatność, połączona z niezaprzeczalnym wdziękiem i urokiem osobistym oraz nietuzinkowa elokwencja i erudycja oraz niebanalne poczucie humoru, mogłoby wywołać u audytorium syndrom zaniemówienia, a tego chciałabym uniknąć.
Kwintesencją mojej wypowiedzi niech będzie fakt iż wynik dzisiejszej uroczystości nie będzie miał wpływu na pozytywną aurę i moje wyśmienite samopoczucie, odpowiem tak : ci ludzie są chorzy i powinni leczyć się u psychiatryka (pederaści) i nie ma miejsca na żadną "
😜rzyjaźń"...
No cóż, że ze Szwecji?
hahaha xD nie mogę ...
Nie bój się cieni, on świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło ~Oskar Wilde~
anillah kobieta

Nagrań: 0, Postów: 55
25 czerwca 2013 o 18:23
Zgłoś do moderacji
Nie. To psy spadają na świat.
Dlaczego jest mi dziś tak gorąco?
Dawniej trzeba było być sławnym, by pozwolić sobie na skandal. Dziś trzeba skandalu, by zyskać sławę.