9 września 2012 o 18:50
Zgłoś do moderacji
witajcie ludziska wiem że kolega rzucił temat właśnie nagrania wspólnego kawałka ja w raz z osobą także z isingu a konkretnie Leszek czyli rodzyn 104
🙂 z kumplem planujemy myknąć kawałek dalej nagrać ten utwór ale na żywo zebrać ludzi którzy mają chęć zrealizować z nami ten projekt. Jak my to widzimy zebrać ekipę jak największą spotkać się na sali czy też w studiu i ngrać, im będzie nas więcej tym lepiej w orginale śpiewało 65 artystów ok tyle piszcie pozdrowienia dla wszystkich
🙂🙂 a jak co to akcja działa by się w poznaniu więc poznaniacy i inni zainteresowani do dzieła
Edytowano 12 września 2012 o 10:26.
andu mężczyzna
Starogard/ Gdańsk
Nagrań: 9, Postów: 2
10 września 2012 o 01:57
Zgłoś do moderacji
chętnie spróbowałbym, podobnie jak ci u góry mam za daleko niestety, Powodzenia !! To podniosła piosenka, jest możliwosc, zeby gdzies ją potem odsłuchac??
Pozdro!
🙂
10 września 2012 o 22:09
Zgłoś do moderacji
POZNANIACY I RESZTA DO DZIELA JEDYNA RZECZA JAK OGRANICZA CZLOWIEKA JEST JEGO WOLA I WYOBRAZNIA
13 września 2012 o 19:09
Zgłoś do moderacji
niestety duza czesc isingowiczow jakies pare miesiecy temu chciala sie podjac tego projektu przez internet... bylo duzo chetnych, malo czasu i checi wiec nie wyszlo... projekt jest nawet na YT, wiec niestety ja sie nie pisze.
Rucia
1 października 2012 o 21:31
Zgłoś do moderacji
Oczywiście, że jestem jak najbardziej za!
🙂
buszująca w winylach
winiusia33 kobieta, 38
Poznań
Nagrań: 155, Postów: 1
4 października 2012 o 01:13
Zgłoś do moderacji
Dla chcącego nic truudnego
🙂) Jestem za!!!
🙂) A więc do dzieła
🙂)
mewol kobieta, 34
Nagrań: 6, Postów: 2
7 października 2012 o 14:19
Zgłoś do moderacji
Dajcie jakieś info czy ruszamy z tym projektem
🙂
lanna89 kobieta, 30
Poznań
Nagrań: 12, Postów: 1
29 kwietnia 2013 o 22:54
Zgłoś do moderacji
Projekt świetny, tylko chętnych brak
😕 a szkoda
Today is my day, this is my time, and this is my moment ;)