josie kobieta
Nagrań: 0, Postów: 1
5 września 2012 o 19:49
Zgłoś do moderacji
Eska TV rusza zaraz z produkcją nowego programu muzycznego "Kilerskie Karaoke".
W programie uczestnicy śpiewać będą piosenki zmagając się z różnymi trudnościami i nietypowymi przeszkodami. W każdym odcinku wezmą udział dwa, rywalizujące ze sobą zespoły trzyosobowe złożone z ludzi wyłonionych w castingu oraz z gwiazd. O zwycięstwie jednej z drużyn zdecyduje publiczność bądź jury. Show poprowadzi Krzysztof „Jankes” Jankowski.
Zarejestrować się można przez stronę eska.tv.
CO WY NA TO?
haoska kobieta, 32
Bełchatów
Nagrań: 2, Postów: 175
5 września 2012 o 20:41
Zgłoś do moderacji
Zależy kiedy casting.
Co bym zrobiła jakbym nie zrobiła. Oj biada by mi była!
natala13170 kobieta, 28
Katowice
Nagrań: 75, Postów: 196
5 września 2012 o 21:15
Zgłoś do moderacji
fajne
😊
,, Powodzenia - nie dziękuję bo nie muszę ja mam to co chcę a RAP wypełnia moją duszę... " <3
piotrek10020 mężczyzna, 32
Białystok
Nagrań: 1858, Postów: 347
7 września 2012 o 00:15
Zgłoś do moderacji
Ha ha ha ha przed chwilą przeczytałem ich formularz zgłoszeniowy wymagają tam cały życiorys osoby zgłaszającej się i jej całej rodziny do tego trzeba wypisać kartę zdrowia najbardziej mnie rozbawiło pytanie jakie choroby mogą się ujawnić podczas zanurzenia w zimnej wodzie kurde czy to jest program muzyczny czy pływacki ? .
Mi to wygląda że na kastingu nie będą wybierać osoby śpiewające tylko osoby z bogatym życiorysem i ciekawą historią plus ciekawą rodziną .
maniak mężczyzna, 31
Nagrań: 0, Postów: 4
7 września 2012 o 21:52
Zgłoś do moderacji
Chcą to wszystko wiedzieć bo to program który oprócz muzyki stawia na dużą dawkę humoru i emocji.Podczas śpiewania oni robią wszystko aby tobie w tym przeszkodzić np.Oblewają cię wodą,strzelają balonami czy robią bardziej inne zwariowane rzeczy tutaj daje linka z youtuba http://www.youtube.com/watch?v=jATjHla3S0c
W sumie to ja sam chce się zgłosić tylko nie wiem czy warto iść do takiego programu
lady117 kobieta, 24
Nagrań: 16, Postów: 609
7 września 2012 o 22:10
Zgłoś do moderacji
Filmik super, tak się uśmiałam... Jeśli chceż, to pewnie że warto ale ja bym już się nie zgłosiła xD
Jest jedna różnica, między drogim psem z hodowli a tym ze schroniska.
Gdy zaadoptujesz psa - uratujesz mu życie... ♥
Białystok
9 września 2012 o 23:56
Zgłoś do moderacji
maniak@ z tego co jest na tym filmiku to nie jest polski program potem są tam jakieś pojemniki nie wiadomo z czym chyba to czarna biała i czerwona woda na końcu są ryby i czego ona tak wrzeszczy ? to jest głupie i żenujące a nie śmieszne . Już Kamil Nosel jest od nich śmieszniejszy
😉 .
Białystok
10 września 2012 o 14:02
Zgłoś do moderacji
afortunadamente@ a gdzie to było napisane bo nigdzie tego nie ma .
Białystok
10 września 2012 o 15:15
Zgłoś do moderacji
afortunadamente@ tak oglądałem filmik i nie było podpisów .
Białystok
12 września 2012 o 02:42
Zgłoś do moderacji
Wystarczy w formularzu podać to czego się nie boi tam gdzie trzeba podać co się boi wtedy Ty będziesz miał z nich radochę a nie oni z Ciebie . Bo oni dają dla osoby śpiewającej to co podała w formularzu że jej przeszkadza dlatego trzeba wypełnić formularz odwrotnie .