21 sierpnia 2012 o 22:19
Zgłoś do moderacji
Wiem, że istnieje już taki temat. Tylko w tamtym nie można odpowiadać, ponieważ jest zamknięty.
Może inni znają jakieś strony, ale że tamten temat jest zamknięty, nie mogą się tym podzielić z tym portalem.
Dlatego postanowiłam otworzyć taki temat 😉
Zapraszam do oglądania moich nagrań !!
21 sierpnia 2012 o 22:22
Zgłoś do moderacji
karaokeparty - ale nie korzystam... nie wiem czy sę tam nagrywa.
Zagraniczna strona
MUZYKA? = ŻYCIE !
Konto usunięte
21 sierpnia 2012 o 22:30
Zgłoś do moderacji
SzukaŁem podobnych ale nie znalazŁem, kiedyś istniaŁa stronka o nazwie jakelvis, ale już ją zamknęli caŁkowicie, zlikwidowali. ByŁo na jakelvis więcej tytuŁów i gatunków piosenek, dosŁownie każdą jaką chciaŁem znalazŁem, a na ising nie ma ich jeszcze takiej opcji. Za to jakelvis miaŁo jedną wadę - nie miaŁem pojęcia, co zrobić żeby nagrać się z podkŁadem, chyba byŁo to pŁatne albo jakiś trudny do znalezienia program trzeba byŁo mieć. ŚpiewaŁem więc niestety tylko a capella.
21 sierpnia 2012 o 22:33
Zgłoś do moderacji
mazewan - Masz racje. Totalnei nie fajna strona była. Bardzo dziwna. Wszyscy tam polecali iSing.... ! Miałam tam konto ale nigdy tam nie wchodziłam.... Stwierdzam, że ising.pl jest najlepszy !
MUZYKA? = ŻYCIE !
rockman mężczyzna
Warszawa
Nagrań: 39, Postów: 20
4 września 2012 o 06:42
Zgłoś do moderacji
Amerykański portal - SingSnap i chyba fillandzki portal - KaraokeWorldChampionship...polskich nie znam
Jestem znowu z Wami po trudnej próbie życiowej . . . Obiecuję, że postaram się odsłuchać zaległe nagrania, a jak będę w formie to może sam coś zawyję lub znowu