svvistak mężczyzna, 67
Toruń
Nagrań: 45, Postów: 16
20 sierpnia 2012 o 08:14
Zgłoś do moderacji
Najchętniej poczytałbym informacje od osób które nie mają nagrań publicznych. Może nie rozumieją że iSing znaczy ja śpiewam. Są na portalu dłużej lub krócej innych oceniają, komentują ale wokalu nie pokazują. Oczywiście mile wysłucham także tych co nagrywają. Jeszcze chętniej tych którzy otrzymują w komentarzach ta negatywne treści takie jak "nie umiesz śpiewać" "fałszujesz" itp.
ZWIJACZ najlepszy na ŚWIECIE
svvistak mężczyzna, 67
Toruń
20 sierpnia 2012 o 08:19
Zgłoś do moderacji
Sam odpowiem pierwszy. Kocham śpiewać, a tu jest wielka społeczność czyli słuchacze. Są tacy co na tym się znają i ich komentarze dla mnie są ważne i biorę je do serca. Mogę sam innych oceniać a że uczę śpiewu mogę poradzić w tym czy w tamtym temacie. Jestem spod znaku BARANA ale kiedy spotykam "POTWORA" rodzi się we mnie LEW a tu na portalu potworków jest dużo.
888888 kobieta
Nagrań: 68, Postów: 1377
20 sierpnia 2012 o 08:20
Zgłoś do moderacji
może nie każdy ma potrzebę udostępniania swoich nagrań "publicznie"
🙂
nie wszystko złoto co się świeci...
Konto usunięte
Tam gdzie Weronika. <3
goro123 mężczyzna, 42
Warszawa
Nagrań: 46, Postów: 34
20 sierpnia 2012 o 11:13
Zgłoś do moderacji
Nie jest obowiązkiem posiadanie nagrań. Może ktoś nie ma zbyt dobrych warunków głosowych i nie chce prezentować swojego śpiewu publicznie, ale zwyczajnie interesuje się muzyką, lubi posłuchać innych? A jeśli chce oceniać i komentować - kto mu broni? Jakość tych komentarzy jest oczywiście różna - z tym można dyskutować, ale nie brońmy ludziom wyrażania swojej opinii, jaka by nie była. Nie mam tu na myśli obrażania innych. Niestety dla niektórych sam komentarz w stylu: "nie podoba mi się" już jest obrażaniem. I z tym trzeba walczyć, z przerośniętym ego użytkowników, a nie z ludźmi, którzy chcą wyrazić swoją opinię.
svvistak mężczyzna, 67
Toruń
20 sierpnia 2012 o 12:00
Zgłoś do moderacji
Już z życia wiemy że na tym portalu jest wielu egocentryków, kierują się nienawiścią, zazdrością i chamstwem, wystarczy wpisać temat a tłum "POTWORKÓW" się ukaże, jest to przykre ale niestety prawdziwe. Każdy z nich myśli że wolno mu pisać co jad przyniesie na jęzor. Tylko po co????????? Ja czasem robię za pogromcę potworków i czuję się z tym dobrze, moderatorzy tego portalu nie mają nic przeciw temu. Jak śpiewam? proszę samemu się przekonać, mój profil jest do dyspozycji i po to tu jestem. Zbigniew Świtoniak czyli SVVISTAK.
Konto usunięte
20 sierpnia 2012 o 16:03
Zgłoś do moderacji
Na razie tylko dlatego, że lubię śpiewać, tudzież z nudów. Później - zobaczymy.
sajgonka kobieta, 34
Kraków
Nagrań: 55, Postów: 2231
20 sierpnia 2012 o 17:47
Zgłoś do moderacji
muahahahhaha
😃 wesołe
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
Konto usunięte
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
20 sierpnia 2012 o 17:51
Zgłoś do moderacji
Takiego typu tematy były omawiane wiele razy, więc ten jest tylko ich powielaniem
🙂
Moderacja
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...