Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
mat9030 pisze:
Ooo hehe a czego z Japan?? hehe ja z Korean to zdecydowanie te starsze a jednak młode hehe Shinhwa (bogowie jak dla mnie)
i DBSK
Będę tam, gdzie nogi zaprowadzą mnie.
;)
;)
Buhahaha ! xDD
Iwonn
princesstopic
Sniadania nie jem bo - myśle o Tobie,↵Obiadu nie jem bo - myśle o Tobie,↵Kolacji nie jem bo - myśle o Tobie,↵A w nocy nie śpie bo - chce mi sie jeść! ; * <3
dream16 pisze:
szkoda ze na isingu nie ma piosenek TH
Sniadania nie jem bo - myśle o Tobie,↵Obiadu nie jem bo - myśle o Tobie,↵Kolacji nie jem bo - myśle o Tobie,↵A w nocy nie śpie bo - chce mi sie jeść! ; * <3
tokiohotel8998 pisze:
OOOoo doprawdy ??!!!Skoro tak uważacie, że TH to pedały, świry, baby to po właściwie dodajecie tu komentarze ; /...?Jestem ich fanką jak większość dziewczyn a wy jeżeli chcecie to mówcie o nich co chcecie, gnijcie w "muzyce" biebera i odwalcie się od TH.Zrobili światową karierę...ty co dokonałaś/eś ?!...Jakbyście mieli tyle kasy co Oni to też chcielibyście tak wyglądać !!..a dodawaniem obraźliwych komentarzy na ISING nic nie osiągniesz !!! 😜p
NatT
NatT
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej