29 lipca 2012 o 21:29
Zgłoś do moderacji
Kiedy trzeba wybrać zwycięzców w konkursie?
Weszłam w mój konkurs 15 min przed zakończeniem 1 etapu i chciałam wybrać kto przechodzi do 2 etapu, ale się nie dało. Po zakończeniu konkursu dostałam wiadomość, że mój konkurs został odwołany.
Dlaczego wtedy nie dało się wybrać zwycięzców ??
Opcja zakończ etap była nie podświetlona klikałam i nic.
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
29 lipca 2012 o 21:32
Zgłoś do moderacji
Skoro otrzymałaś wiadomość zwrotną o odwołaniu Twojego konkursu, to zapewne stracił on swoją ważność, czyli upłynęły dni trwania, które wybiera się przed rozpoczęciem.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
sweetlyxd kobieta, 24
Nibylandia ^.^
Nagrań: 1, Postów: 218
9 sierpnia 2012 o 20:17
Zgłoś do moderacji
no raczej tak ..
Zapraszam do oglądania moich nagrań !!
sweetlyxd kobieta, 24
Nibylandia ^.^
Nagrań: 1, Postów: 218
10 sierpnia 2012 o 15:42
Zgłoś do moderacji
ty myślałaś jak jest np. 6 dni (do zakończenia kokursu nie etapu) i w tym czasie miałaś zakończyć cały konkurs.
a jeżeli chciałaś II etap to po przeciwnej stronie tytułu konkursu są tak zwane "opcje organizatora", naciskasz to i możesz odwołać konkurs (nie radzę), przedłużyć konkurs (polecane), i zarządzać obecnym etapem. naciskasz to . i wybierasz osoby które chcesz aby przeszły do następnego etapu lub usunąc te osoby z konkursu. wybierasz je. i na górze jest opcja usuń z konkursu lub zakończ etap
😉
mam nadzieję że pomogłam
😉
Zapraszam do oglądania moich nagrań !!