Do tego tematu zapraszam wszystkich, którzy mają za sobą drugą klasę szkoły podstawowej.
Chodzi o to, że macie sobie przypomnieć swoje wspomnienia z dzieciństwa. Czym się bawiliście, z kim się spotykaliście, co robiliście.
Jak już to zrobicie, to pogrzebcie w starych pudłach, szafkach i innych zakamarkach. Na pewno znajdziecie tam swoje zabawki, o których już dawno zapomnieliście.
Ja wczoraj szukałam książki (zgubiłam i za Boga nie mogłam sobie przypomnieć, gdzie jest!). Otworzyłam stare, zakurzone pudło i zaczęło się- moje Littles Pet Shop, stare misie i pluszaki, lalki, gry i inne takie zabawki. O niektórych nawet zapomniałam- np. o moim kolorowym pluszaku- kurczaku, którego zdobyłam w konkursie, o mojej śmiesznej lalce z wielką głową...
Napiszcie o swoich miłych, bądź nie miłych wspomnieniach.
Pamiętam jak w wieku dwuch lat dostałam pieska!!! Jaka była w tedy moja radość, jak Kaja (bo tak się nazywa) wkroszyła dzielnie do mojego pokoju!
Teraz moja sunia leży na podwórku, uwiązana na łańcuchu i dwa razy już uciekła,,, Ale za każdym razem wróciła.
No nic! Teraz Wasza kolej!
🙂
Ekhm...