mateo777 mężczyzna, 31
London
Nagrań: 275, Postów: 66
16 lipca 2012 o 21:58
Zgłoś do moderacji
Muszę przyznać, że wg ,mnie, iSing.pl jest najlepszym Polskim serwisem, portalem jakkolwiek to nazwać.
Co prawda dokonywane były systematycznie zmiany od momentu uruchomienia platformy w 2009 roku, jednak wszystkie zmiany idą w dobrym kierunku.
Jest wszystko co potrzeba, oczywiście można by marzyć o innowacyjnych rozwiązaniach w kierunku jeszcze lepszego funkcjonowania portalu, ale to być może przyszłość.
Jedynym minusem, może być to, że jest nadal bardzo mało piosenek biorąc pod uwagę ile natworzyli polscy artyści, nie wspominając zagranicznych.
Nowe piosenki cały czas powstają, więc nie ma co szufladkować nadal tych, które zostały stworzone kilka, kilkanaście lat temu.
Pozdrawiam.
MaTeoS
16 lipca 2012 o 22:04
Zgłoś do moderacji
A moglbym wiedziec jaki cel ma ten temat?
iSing jest prawdopodobnie jedynym takim 'serwisem'. Konkurencja juz upadła.
piotrek10020 mężczyzna, 32
Białystok
Nagrań: 1858, Postów: 347
16 lipca 2012 o 22:20
Zgłoś do moderacji
Ja znalazłem zagraniczną taką stronę żeby tylko z tamtym adminem pogadać o zrobieniu tłumaczenia strony by była dobrą konkurencją na razie tamta strona ma 3 języki . Po nagraniu można ustawić głośność nagrania są tam też inne suwaki . Podczas nagrania pokazuje czy się dobrze śpiewa pokazuje się kreska nad lub pod lub na danym poziomie i jest bardziej rozbudowany tylko brakuje tłumaczenia polskiego .
PS : Na tamtej stronie można wybrać wersje z wokalem lub bez jako to co ma w głośnikach lecieć a zapisuje się już do podkładu bez wokalu .