Wiem że to może nie to forum, ale wiem też że mogę na Was liczyc 🙂 A poza tym to zakładka INNE 😛Pytanie z serii który telefon wybrać? Mam dwa do wyboru:Samsung Avila vs LG KU990i Viewty Może ktoś z Was miał któryś z tych? A może oba? 😃Obydwa dotykowe więc jak ktoś nie lubi dotykowych to niech nie mówi o tym jako o wadzie 🙂Zależy mi na aparacie, żywotności baterii i "bajerkach" 🙂
ja mam 990i i jestem zadowolony 😃 avila ma mniej bajerow 😉
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
najlepszy telefon dotykowy to nokia 5800 😃
wiem bo mam xD
a z tych telefonow co masz do wybrania..
to wybralbym LG...
z tego powodu iz.. samsung ma twardy ekran cos.. 😕
i wogole nie ma dolaczonego dlugopisu.. a lg tak.. ;]
A po co mi jakiś tam długopis? Pewnie i tak go zgubię 😃
Kaspo a o jakich bajerach mówisz? W sensie jakie bajery ma LG co nie ma Samsung? 😃
A ten aparat serio taki dobry czy to tylko pic na wodę? Bo wizualnie bardziej podoba mi sie Avila tylko Lg ma ten aparat i kurczę no nie wiem 😃
Mam tego LG i powiem tak jak szukasz funkcjonalnego aparatu, dobrego głośnika i dość prostej obsługi to bierz LG a jeżeli chcesz mieć słabszy aparat, gorszy odtwarzacz, 3 pulpity i czujnik ruchu wybierz Samsunga tyle moge ci poradzic😃
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.