2 lipca 2012 o 19:33
Zgłoś do moderacji
Kochani Administratorzy, Kuba i Paweł!
Ostatnimi czasy, portal iSing jest mocno przeciążony, co uniemożliwia normalne korzystanie z niego;(
Nie można poprawnie nagrywać, komentować, wysyłać wiadomości i w ogóle poruszać się wśród tutejszej społeczności...!!
Występując w Imieniu moich Znajomych i myślę, że nie tylko, bardzo Prosimy o jak najszybszą interwencję w tym temacie. Użytkowników przybywa, ale i też może zacząć ubywać. To portal zabawowy, ma nas relaksować a nie stresować.
Pozdrawiam i.....Czekam/y/ na odzew..-*)
"nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe"
xbakusdaniox mężczyzna, 22
Wałbrzych
Nagrań: 126, Postów: 1253
2 lipca 2012 o 19:42
Zgłoś do moderacji
są wakacje, pełno nowych kont, młode artystki wyją i komciają, wyzywają się i serwery nie wytrzymują
😃
----------xbakusdaniox-----------
☺☼♪♫▬▬▬▬▬▬▬♫♪☼☺
Konto usunięte
2 lipca 2012 o 20:16
Zgłoś do moderacji
A ja myślałam , że tylko u mnie coś się dzieje!
piotrek10020 mężczyzna, 32
Białystok
Nagrań: 1858, Postów: 347
2 lipca 2012 o 23:47
Zgłoś do moderacji
U mnie od trzech dni ising tnie nagrania przy odtwarzaniu chyba serwery ising mają problemy z wydajnością i są przeciążone .
3 lipca 2012 o 00:03
Zgłoś do moderacji
Myślałam, że to problem zmiany przeglądarki i nic nie mówiłam. Jak widziałam jak Pani Danusia o tym pisze to pomyślałam, że zbieg okoliczności, że kilki osobom się coś dzieję, ale niestety jak chciałam dziś przysiąść i trochę pokomentować nagrania to siadło.
Justyś
ewitta kobieta
Lublin
Nagrań: 178, Postów: 1
3 lipca 2012 o 14:15
Zgłoś do moderacji
No niestety....drażniące z lekka to jest....
piotrek10020 mężczyzna, 32
Białystok
Nagrań: 1858, Postów: 347
3 lipca 2012 o 14:35
Zgłoś do moderacji
zuza33@ to nie jest wina wtyczek mam starą wersję flesza czyli 10 i tnie po prostu serwer ma słabą przepustowość trzeba zatrzymać odczekać około pół minuty i puścić nagranie i idzie dobrze bo bufor jest większy a od razu nie da rady przeglądarka zbuforować nagrania i tnie bo czeka na kolejną część nagrania z serwera inne strony z wideo nie tną bo buforowanie wideo idzie szybko a tu serwer nie wyrabia .
pawel mężczyzna, 34
Szczecin
Nagrań: 0, Postów: 222
3 lipca 2012 o 15:05
Zgłoś do moderacji
Problem jest nam znany i obecnie trwają prace nad jego rozwiązaniem. Robimy wszystko co możemy, aby jak najszybciej przywrócić stabilne działanie.
I like to learn, but I hate to be taught
- Winston Churchill
3 lipca 2012 o 16:16
Zgłoś do moderacji
pawel pisze:
Problem jest nam znany i obecnie trwają prace nad jego rozwiązaniem. Robimy wszystko co możemy, aby jak najszybciej przywrócić stabilne działanie.
Jest odzew...będzie lepiej.....!!!!-*)
Uśmiechamy się i cierpliwie CZEKAMY...-*)))))
Pozdrawiam wszystkich obecnych i tych, co tutaj zajrzą....-*)
"nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe"