Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
(...) Ono jest jak powietrze.
Bez niego, bez miłości,
Bez gniewu, bez smutku,
Jest się jak maszyna.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
samantha4leywer pisze:
anitabednaruk pisze:samantha4leywer Ty się weź za naukę ortografii może, co? Z caaałą pewnością wyniesiesz z tego więcej niż z miliona durnych temacików zakładanych na forum.
Temat zgłoszony do moderacji🙂
Mchm... wiesz co? Ja tu piszę o właśnie takiej agresji. Nie wolno (pomomo że jest Pani starsza ode mnie) Pani, mi rozkazywać, a tym bardziej mówić i wytykać mi błędy. Bo np. nie pisze się caaałą tylko całą.
I w dodatku jakich milion? Mam do tej pory tylko jeden, i zamierzam dopiero teraz mieć więcej.
Edytowano 17 czerwca 2012 o 12:27.
Piotr "Piter" Baranowski
Specjalista MyMusic A&R / Łowca Talentów , Dyrektor #talentobranie
Dyrektor i Developer Fandoms.pl
oliwiaja pisze:
Czyli twoim zdaniem Samanto ising jest po to żeby wstawiać nagrania i jakkolwiek okropne by one nie były, wszyscy muszą je lubić ? Przyjmując tylko pochwały, a odrzucając słowa krytyki, które są chyba nawet ważniejsze, będziesz stac w jednym, tym samym miejscu, nie bd nic poprawiac i ulepszac, bo przecież jesteś idealna ?
melodyczna pisze:
Jej chodzi o bezpodstawne wyzwiska i oceny "1", które nic nie wnoszą... choć nie sądzę, by była jakoś wyjątkowo pokorna i żeby obchodził ją rozwój osobisty😕
natii
samantha4leywer pisze:
Wcale nie "wygasłam" tylko jestem okropnie zdziwiona tym co mówicie, bo wygląda na to że wolicie tylko krytykować, a to nic nie zmienia. Okey, rozumiem też nie jestem idealna, ale czy w ogóle jest taki żywy ideał człowieka? No chyba nie. Każdy ma tam swoje wady i zalety. Nie rozumiem tylko jakiś tego czemu nagle się do mnie odwróciliście plecami? Bo co, dlatego że w komentarzach pod jakimś byle jakim nagraniem pisze to co myślę o danym wykonaniu i piosence oryginalnej? Ja tego na prawdę nie pojmuję... o co wam chodzi? Czy chodzi wam po prostu żeby uprzykrzać na każdym kroku komuś życie? Przecież sami wiecie jak to jest, i za pewnie sami zostaliście kiedyś zranieni, czy to lekko, czy to mocno, ale tak. Ja normalnie nie pojmuje po co my to robimy!
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W tym tygodniu do katalogu iSing dołączyło 5 utworów pełnych emocji i różnorodnych brzmień! Poruszająca interpretacja poezji, viralowy hit TikToka, folk w nowoczesnym wydaniu, ballada o rozstaniu i kultowy przebój, który niezmiennie porywa do tańca. 🎤🎶
Zobacz więcej