Chciałabym nagrać duet o tematyce muzycznej hip hop, pop ewentualnie reggae.
Chętnych proszę o pisanie komentarzy tutaj na forum, bądź na priv.
Wymagane co najmniej 13 lat . Nie ukrywam, że wolałabym żeby był to chłopak ale jeśli będzie to dziewczyna to też może coś uda nam się nagrać.
Widzę, że osób chętnych jest coraz więcej w niedzielę spośród zgłoszeń wybiorę najlepszą 5 i będę kazała zaśpiewać każdemu piosenkę mniej więcej mojej tonacji. Z tych 5 osób wybiorę najlepszą 3, z którą nagram w najbliższym terminie duety 🙂
Pozdrawiam
🙂
O każdym kto się zgłosi napiszę krótką notatkę
🙂
numerem 2 😃
aro23- Słuchałam " Dancehall Queen " , świetnie nawijasz i nadajesz się do piosenek reggae .
Numer 3.
paszczuh- NO POWIEM, ŻE KOLEGA MNIE ZASKOCZYŁ. Słuchałam " Piosenki księżycowej" i jestem pod ogromnym wrażeniem, że chłopak mógł to tak ładnie zaśpiewać. Bezkonkurencyjnie
numer 4.
paulus2504- Podoba mi się to, że w każdy swój utwór wkładasz tyle emocji, nie przejmujesz się jakością nagrania lecz odebraniem emocjonalnym tego co zaśpiewałaś przez słuchacza.
Numer5
agula740 - bardzo podoba mi się twoja barwa głosu i interpretacja piosenek
🙂 Numer 6
Majkax33 - Twoje nagranie " Stacja Warszawa " podobało mi się masz bardzo podobny głos do mojego i za to masz duuuży plus. Jak na razie jesteś u mnie
numerem 7 🙂
gabrielakaczmarczyk - Masz bardzo dojrzały głos i ładną barwę.
Numer 8
natala13170 - na wyższych dźwiękach trochę nie wyrabiasz, ale to normalne też tak mam. Tak jak ja musisz mieć niższą tonację do śpiewania.
Numer 9.
nikolinas- Masz przyzwoity angielski, troszkę śpiewasz wyższą tonacją niż ja
🙂 Numer 10
zabawka2244- Słuchałam " Sacrum " . Masz głos troszkę wyższy od mojego ale uważam, że można to jakoś fajnie skomponować.
Numer 11
xmysteriouusx - umiejętności wokalne przyzwoite, lecz bardzo przeszkadzają mi twoje " ą " , " ę" w czasie śpiewania. Na przykład słuchałam twoje " Za każdym razem " i jest " więcej tych słów przez które CIERPIĘ" , dajesz straszy nacisk na to " ę " spróbuj zaśpiewać po prostu " e" : )
Numer 12
szatynka32 - Nagranie " Ona jest ze snu " było bardzo fajne, dużo nieczystości ale podobały mi się twoje zadziory w głosie.
Numer 13.
klaudia00023- Trochę mikrofon Ci szaleje, głos przyzwoity
🙂 Numer 14.
pppa19 - Szukałam czegoś mocniejszego w twoich nagraniach i znalazłam tylko " Szklana pogoda ", nie trafiasz w dźwięki.
Numer 15.
patka606 - Masz bardzo duże problemy z trafianiem w dźwięki i z angielskim. No i twój głos nie wygląda na to żebyś miała powyżej 13 lat, czyli nie czytałaś regulaminu, wpisuję Cię tutaj tylko, choć nie będę brać Cię pod uwagę
🙂 Numer 16
SPOŚRÓD 16 ZGŁOSZEŃ MIAŁAM WYBRAĆ NAJLEPSZĄ 5 , ALE MIAŁAM PROBLEM MIĘDZY DWOMA OSOBAMI I POSTANOWIŁAM, ŻE BĘDZIE WAS 6, A SĄ TO ( KOLEJNOŚĆ PRZYPADKOWA) :
aro23
matek77977
paulus2504
agula740
suui
paszczuh
Pozostałym osobą serdecznie dziękuję
🙂
KAŻDY Z WAS MUSI ZAŚPIEWAĆ PIOSENKĘ ZE SWOJEJ DZIAŁKI MUZYCZNEJ, PIOSENKA MUSI BYĆ NOWA, LUB NIEDAWNO NAGRANA. MAM NADZIEJĘ, ZE KTOŚ ZNAJDZIE COŚ DLA SIEBIE. NA NAGRANIA CZEKAM DO 16.06.12 r , SPOŚRÓD WAS WYBIORĘ NAJLEPSZĄ 3, Z KTÓRĄ W NAJBLIŻSZYM TERMINIE NAGRAM DUETY.
UWAGA !!!!!!
Czas na dodawanie nagrań został przedłużony
do 20.06.2012r. do godziny 20.00
ROCK :
Ira - Ona jest ze snu
LUB Dżem- Do kołyski
Hip-Hop:
Jeden Osiem L- Jak zapomnieć
LUB Mezo feat. Kasia Wilk- Sacrum
Reggae :
Star Guard Muffin- Dancehall Queen
LUB Raz, dwa w górę ręce