Chciałabym nagrać duet o tematyce muzycznej hip hop, pop ewentualnie reggae.
Chętnych proszę o pisanie komentarzy tutaj na forum, bądź na priv.
Wymagane co najmniej 13 lat . Nie ukrywam, że wolałabym żeby był to chłopak ale jeśli będzie to dziewczyna to też może coś uda nam się nagrać.
Widzę, że osób chętnych jest coraz więcej w niedzielę spośród zgłoszeń wybiorę najlepszą 5 i będę kazała zaśpiewać każdemu piosenkę mniej więcej mojej tonacji. Z tych 5 osób wybiorę najlepszą 3, z którą nagram w najbliższym terminie duety
Pozdrawiam
O każdym kto się zgłosi napiszę krótką notatkę
numerem 2
aro23- Słuchałam " Dancehall Queen " , świetnie nawijasz i nadajesz się do piosenek reggae .
Numer 3.
paszczuh- NO POWIEM, ŻE KOLEGA MNIE ZASKOCZYŁ. Słuchałam " Piosenki księżycowej" i jestem pod ogromnym wrażeniem, że chłopak mógł to tak ładnie zaśpiewać. Bezkonkurencyjnie
numer 4.
paulus2504- Podoba mi się to, że w każdy swój utwór wkładasz tyle emocji, nie przejmujesz się jakością nagrania lecz odebraniem emocjonalnym tego co zaśpiewałaś przez słuchacza.
Numer5
agula740 - bardzo podoba mi się twoja barwa głosu i interpretacja piosenek
Numer 6
Majkax33 - Twoje nagranie " Stacja Warszawa " podobało mi się masz bardzo podobny głos do mojego i za to masz duuuży plus. Jak na razie jesteś u mnie
numerem 7
gabrielakaczmarczyk - Masz bardzo dojrzały głos i ładną barwę.
Numer 8
natala13170 - na wyższych dźwiękach trochę nie wyrabiasz, ale to normalne też tak mam. Tak jak ja musisz mieć niższą tonację do śpiewania.
Numer 9.
nikolinas- Masz przyzwoity angielski, troszkę śpiewasz wyższą tonacją niż ja
Numer 10
zabawka2244- Słuchałam " Sacrum " . Masz głos troszkę wyższy od mojego ale uważam, że można to jakoś fajnie skomponować.
Numer 11
xmysteriouusx - umiejętności wokalne przyzwoite, lecz bardzo przeszkadzają mi twoje " ą " , " ę" w czasie śpiewania. Na przykład słuchałam twoje " Za każdym razem " i jest " więcej tych słów przez które CIERPIĘ" , dajesz straszy nacisk na to " ę " spróbuj zaśpiewać po prostu " e" : )
Numer 12
szatynka32 - Nagranie " Ona jest ze snu " było bardzo fajne, dużo nieczystości ale podobały mi się twoje zadziory w głosie.
Numer 13.
klaudia00023- Trochę mikrofon Ci szaleje, głos przyzwoity
Numer 14.
pppa19 - Szukałam czegoś mocniejszego w twoich nagraniach i znalazłam tylko " Szklana pogoda ", nie trafiasz w dźwięki.
Numer 15.
patka606 - Masz bardzo duże problemy z trafianiem w dźwięki i z angielskim. No i twój głos nie wygląda na to żebyś miała powyżej 13 lat, czyli nie czytałaś regulaminu, wpisuję Cię tutaj tylko, choć nie będę brać Cię pod uwagę
Numer 16
SPOŚRÓD 16 ZGŁOSZEŃ MIAŁAM WYBRAĆ NAJLEPSZĄ 5 , ALE MIAŁAM PROBLEM MIĘDZY DWOMA OSOBAMI I POSTANOWIŁAM, ŻE BĘDZIE WAS 6, A SĄ TO ( KOLEJNOŚĆ PRZYPADKOWA) :
aro23
matek77977
paulus2504
agula740
suui
paszczuh
Pozostałym osobą serdecznie dziękuję
KAŻDY Z WAS MUSI ZAŚPIEWAĆ PIOSENKĘ ZE SWOJEJ DZIAŁKI MUZYCZNEJ, PIOSENKA MUSI BYĆ NOWA, LUB NIEDAWNO NAGRANA. MAM NADZIEJĘ, ZE KTOŚ ZNAJDZIE COŚ DLA SIEBIE. NA NAGRANIA CZEKAM DO 16.06.12 r , SPOŚRÓD WAS WYBIORĘ NAJLEPSZĄ 3, Z KTÓRĄ W NAJBLIŻSZYM TERMINIE NAGRAM DUETY.
UWAGA !!!!!!
Czas na dodawanie nagrań został przedłużony
do 20.06.2012r. do godziny 20.00
ROCK :
Ira - Ona jest ze snu
LUB Dżem- Do kołyski
Hip-Hop:
Jeden Osiem L- Jak zapomnieć
LUB Mezo feat. Kasia Wilk- Sacrum
Reggae :
Star Guard Muffin- Dancehall Queen
LUB Raz, dwa w górę ręce