Konto usunięte
5 czerwca 2012 o 10:06
Zgłoś do moderacji
pomóżcie ,dlaczego gdy sprawdzę nagranie na teście jest dobrze, a kiedy nagrane to głos jest tak opózniony,że brak skali,po prostu masakra !!
9 czerwca 2012 o 23:00
Zgłoś do moderacji
Mam to samo. Opoxnienie takie , ze skala nie da sie wyrownac.
9 czerwca 2012 o 23:03
Zgłoś do moderacji
Jeśli dajesz zapisz z podkładem to musisz sprawdzać i ustawiać, lecz nie zawsze da się ustawić równo < często jest tak, że ani w jedną stronę ani w drugą nie pasuje..z tym nie da sie nic zrobic> chyba, że = Nagrywać z podkładem.
MUZYKA? = ŻYCIE !
10 czerwca 2012 o 07:15
Zgłoś do moderacji
daj " zapisz bez podkładu " i wszystko normalnie już jest ; )
Konto usunięte
10 czerwca 2012 o 14:44
Zgłoś do moderacji
no tak,a jak dalej żeby było z muzą nagrane
10 czerwca 2012 o 15:19
Zgłoś do moderacji
.
Edytowano 10 czerwca 2012 o 15:20.
MUZYKA? = ŻYCIE !
Konto usunięte
piotrek10020 mężczyzna, 32
Białystok
Nagrań: 1858, Postów: 347
17 czerwca 2012 o 03:41
Zgłoś do moderacji
Wiesz mi też nie raz się przesuwa często jest też tak że początek jest inaczej a koniec inaczej ustawiony ma inne przesunięcie ising robi nam takie niespodzianki
😉 .
neomusic mężczyzna, 40
Poznań
Nagrań: 128, Postów: 657
17 czerwca 2012 o 09:55
Zgłoś do moderacji
Jest to uzależnione od karty dźwiękowej i wydajności komputera z której korzystacie.
Im lepsza karta, tym mniejszy poziom latency (opóźnienia) , i im więcej RAMu / szybszy procesor, tym szybciej przetwarzane są dane .
Sugeruję wyłączać programy antywirusowe i inne obciążające oprogramowanie podczas nagrywania z iSinga, i będzie wszystko OK
🙂
Piotr "Piter" Baranowski
Specjalista MyMusic A&R / Łowca Talentów , Dyrektor #talentobranie
Dyrektor i Developer Fandoms.pl
piotrek10020 mężczyzna, 32
Białystok
Nagrań: 1858, Postów: 347
17 czerwca 2012 o 21:15
Zgłoś do moderacji
Co do katy to mam jakiś szais z przed 3 lat ramu to mam sporo bo 4 GB procesor to hit z grudnia z przed 3 lat . A co do programów to się dziwię że mi skali starcza na mniej więcej równe zapisanie bo tyle programów działa w tle tyle kart przeglądarki na raz chodzi że czasami podkład idzie ze 3 lub 4 linijki tekstu szybciej niż tekst na ekranie i czasami muszę śpiewać z pamięci bo do puki się to pojawi na ekranie to już podkład jest kilka linijek dalej
😉 . Często jest brak synchronizacji podkład i tekst . Często też w jednym nagraniu mam początek inne przesunięcie środek inne a koniec inne przez co kawałek jest dobrze a reszta ma innych kilka przesunięci
😉 .
tigerzary mężczyzna, 48
Żary
Nagrań: 24, Postów: 69
1 lipca 2012 o 12:23
Zgłoś do moderacji
Tez mam z tym klopot i nie wiem jak ustawić by bylo git. To chyba najgorsza strona ISing. Zmienikem kompa na szybszy lecz problem z opuzniającym sie wokalem ni zniknął