rockman mężczyzna
Warszawa
Nagrań: 39, Postów: 20
1 czerwca 2012 o 08:26
Zgłoś do moderacji
warunkiem dodawania piosenek do rankingu dnia jest dokonanie zakupu w sklepie ising lub połączenie konta z facebook - moje konto jest połączone z facebookiem, a mimo to program nie pozwala mi oddawać głosu na ranking...czy ktoś może coś z tym zrobić ?
pozdro-rockman
Jestem znowu z Wami po trudnej próbie życiowej . . . Obiecuję, że postaram się odsłuchać zaległe nagrania, a jak będę w formie to może sam coś zawyję lub znowu
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
1 czerwca 2012 o 09:41
Zgłoś do moderacji
Sprawdzałeś w edycji profilu, czy oby na pewno Twoje konto jest połączone z facebook'iem?
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
3 czerwca 2012 o 21:08
Zgłoś do moderacji
mam ten sam problem, konto polaczone z facebookiem i dalej nic, mialam nawet zrobiony zakup w sklepie ising i rowniez nic???? o co chodzi?
robertas19 mężczyzna, 35
3 czerwca 2012 o 21:11
Zgłoś do moderacji
Wyślij mi proszę link nagrania, na które chciałaś zagłosować
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
3 czerwca 2012 o 21:14
Zgłoś do moderacji
http://ising.pl/nagranie/161a0me63kt,Adele-Turning_Tables
robertas19 mężczyzna, 35
3 czerwca 2012 o 21:19
Zgłoś do moderacji
Spróbuj kliknąć pod nagraniem w opcję
"dodaj do rankingu" i napisz mi proszę jaka wiadomość Tobie wyskoczyła
🙂
3 czerwca 2012 o 21:22
Zgłoś do moderacji
Aby zagłosować na nagranie musisz mieć potwierdzone konto. Zobacz więcej
robertas19 mężczyzna, 35
3 czerwca 2012 o 21:24
Zgłoś do moderacji
Wejdź w edycję profilu, a później w zakładkę połączenia konta i napisz mi jaki masz status
🙂
robertas19 mężczyzna, 35
3 czerwca 2012 o 21:35
Zgłoś do moderacji
Musisz wejść w swoją pocztę i poszukać link z potwierdzeniem aktywacji konta na facebook'u
🙂
robertas19 mężczyzna, 35
3 czerwca 2012 o 21:46
Zgłoś do moderacji
Napisz do administracji tego portalu, bo już nie wiem jak pomóc
🙂