30 maja 2012 o 19:22
Zgłoś do moderacji
Drodzy członkowie ising bardzo bym was prosiła żebyście pomogli mi wybrać piosenkę na przesłuchanie do szkoły muzycznej . Przesłuchanie już nie dogu bo 14 nie mam pomysłu na piosenkę na mój głos i gitarę wiem że może to dziwne ale na przesłuchaniu gram na gitarze uczę się nie cały rok i postanowiłam spróbować także w szkole muzycznej powiedzieli mi się na przesłuchaniu będę musiała zagrać coś na gitarze i zaśpiewać gdy się pytałam.Ma ktoś jakiś pomysł na ciekawą piosenkę po polsku ?
Bardzo proszę o pomoc
Regina
9 czerwca 2012 o 11:48
Zgłoś do moderacji
Urszula - " Na sen ", ma świetne brzmienie gitarowe
😃
I ♥ rock !
9 czerwca 2012 o 22:42
Zgłoś do moderacji
w tym roku własnie skończyłam szkołę muzyczną pierwszego stopnia i nie wiem, co mogę Ci polecic, ale zapewne wiem, czego się w takich miejscach nie lubi. dla nas (jeśli mogę się zaliczyc do grupy tych ludzi) najgorsza muzyka jaka może byc to ten kiczowaty popik XXI wieku. spróbuj się odnalezc w repertuarze w stylu np. zespołu Dżem? wiem, że to bardzo trudny repertuar, ale i ambitny. mi np. na gitarze (to już raczej samouk) gra się "use somebody". to też dużo zależy od gustu, ale to, czego woleliby nie usłyszec to na pewno coś w stylu Syliwii Grzeszczak, Ewy Farnej itd. pozdrawiam i daj znac jak poszło ; )
lidusia213 kobieta, 32
Nowy Sącz
Nagrań: 128, Postów: 13
14 czerwca 2012 o 21:51
Zgłoś do moderacji
Chciałam pokazać Wam najnowsze nagranie naszego zespołu
🙂
http://www.youtube.com/watch?v=hWyRGqRqW4U
Jeżeli Wam się spodoba to będzie nam bardzo przyjemnie
🙂
Liczymy na szczery komentarz
🙂
Pozdrawiam
Lidia
muzyka zaczyna się tam, gdzie słowa są bezsilne...