Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Mysłowice-Oberschlesien
Edytowano 30 maja 2012 o 21:57 przez moderatora.
Mysłowice-Oberschlesien
HOGATA
Mysłowice-Oberschlesien
Mysłowice-Oberschlesien
wespe pisze:
jakbym umiał śpiewać to bym wpadł, ale trudno 🙁
Mysłowice-Oberschlesien
jenny17 pisze:
Myślę, że najbliższy miesiąc jest raczej kiepskim okresem na robienie lokalnych zlotów, wielu iSingowiczów ma teraz tyle rzeczy do zrobienia, że nie wie, za co się zabrać 🙂 Poza tym Katowice wydają się lepszą opcją, większość na lepsze możliwości dojazdu jak i powrotu, no i klubów jest z pewnością więcej (polecam Boba na Chopina - ścisłe centrum).
Ja planuję założyć taki wątek za miesiąc, będzie już po sesji i (mam nadzieję) po przebudowie kochanego ryneczku 🙂
Myślałam, że celem spotkania jest integracja iSingowiczów, a nie aktywizacja kulturalna Mysłowic 😉 W takim razie nie przeszkadzam i kończę swój udział w dyskusji.iwonapoznanska pisze:
Wiec rób w Katowicach,ja planów nie zmieniam,w katowicach wiele sie dzieje,tutaj nie,dlatego musze cos zrobic 🙂
Mysłowice-Oberschlesien
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu nasz katalog wzbogacił się o aż 6 wyjątkowych utworów, które z pewnością przypadną Wam do gustu. Odkryjcie akustyczną interpretację Dody w „Dom nad wodą z czerwonym dywanem z trawy” oraz niezwykły duet sanah i Krzysztofa Zalewskiego w „Eviv
Zobacz więcej