24 maja 2012 o 01:43
Zgłoś do moderacji
Chciałabym podzielić się przykrą sytyuacją, która spotkała mnie z "Centrum pomocy" Isingu. Może ktoś miał podobne zdarzenie? Nagrałam piosenkę konkursową Kultu "Gdy nie ma dzieci" 21.05 kilka minut przed godz 24 i wówczas już nie miałam możliwości zakwalifikować jej jako piosenki konkursowej(nie było pytania konkursowego), więc zapisałam ją szablonowo.Wysłałam również reklamację i zapytanie w tej sprawie do "Centrum pomocy" Isingu. Jak myślicie dostałam jakąś pomoc w tej sprawie?Zdziwicie się....
Nie będę trzymać w niepewności: tak otrzymałam pomoc i polegała ona na zmianie daty mojego nagrania z 21.05 na 22.05. "Koń by się uśmiał" z takiej pomocy...
W regulaminie konkursu napisano, że zastrzeżenia można składać do komisji oceniającej. Ale nie podano adresu składania uwag. Widocznie nie przewidziano, że może on jednak być potrzebny. Poza tym chyba problemy techniczne leżą poza kompetencją komisji ?
Patrzę realnie na swoje możliwości wokalne i nie mam wielkich nadziei. Mimo to lubię śpiewać i przykro się robi, kiedy okazuje się, że udzielona pomoc z "Centrum pomocy" Isingu polega na oszustwie....
13nastka
24 maja 2012 o 02:19
Zgłoś do moderacji
Acha , jeszcze coś. Jeżeli już mogę liczyć na taką "pomoc" - to jeszcze należałoby poprawić chronologie czasową przypisanych 22 majowi piosenek. Ponieważ czas ich wykonania zaczyna się od godz 0, a potem dopiero 10,54 i 22,09. Coś tu chyba nadal nie gra? Jeszcze nie wszystkie ślady zatarto...
13nastka
piotrek10020 mężczyzna, 32
Białystok
![piotrek10020](https://static.ising.pl/users/avatar_75.jpg?)
Nagrań: 1858, Postów: 347
24 maja 2012 o 03:11
Zgłoś do moderacji
Konkurs się skończył 21 maja o godzinie 19:00 co prawda wtedy powinien być ranking odświeżony ale był jakiś błąd na stronie i nie został odświeżony dlatego ranking jest z dnia 20 maja godziny 19:00 . A Ty nagrałaś 21 maja po godzinie 23 z tego co wyczytałem dlatego do konkursu nie można było dodać ale dziwne co piszesz z tas zmianą godziny i daty
😕 .
neomusic mężczyzna, 40
Poznań
![neomusic](https://static.ising.pl/users/457376/avatar_75.jpg?1591739251)
Nagrań: 128, Postów: 657
24 maja 2012 o 08:11
Zgłoś do moderacji
Wiecie - te nieodświeżone wyniki w poniedziałek to trochę wtopa - z tego co wiem osoby z czołówki tego ostatniego dnia zebrały bardzo dużo głosów, i nie zostało to już uwzględnione w rankingu - a być może chodziło tam ostatecznie o zwycięstwo i jego zmianę ... Jest też możliwość taka, że w iSingu liczyli te lajki, zorientowali się, że i tak więcej ma osoba X od Y , nie zmienia to zwycięzcy , więc stwierdzili, że nie ma co tego liczyć w przypadku 200 czy więcej osób, które brały udział w konkursie.
Natomiast co do posta 13nastki - konkurs skończył się o 19:00, więc jeśli zgłosiłaś swoje nagranie po tej godzinie, nie było żadnych podstaw by je zaliczyć do konkursu
😉 Nie rozumiem więc czemu iSing się bawił w jakieś zmiany daty, skoro - po prostu - nie musieli robić nic, bo było juz po czasie
😉
Piotr "Piter" Baranowski
Specjalista MyMusic A&R / Łowca Talentów , Dyrektor #talentobranie
Dyrektor i Developer Fandoms.pl
Białystok
24 maja 2012 o 15:18
Zgłoś do moderacji
neomusic@ Te nie odświeżenie rankingu już raz miało miejsce w kastingu do szansy na sukces więc to jest już drugi raz . A poza tym te głosy liczy skrypt i pewnie admin tam zaprogramował do 20 maja i dlatego 21 maja nie policzyło głosów bo był błąd . Dlatego w przyszłych konkursach trzeba pamiętać że ostatniego dnia nie zawsze jest ranking aktualizowany bo już nie raz tak było
😉 .
Białystok
24 maja 2012 o 20:55
Zgłoś do moderacji
Jak kiedyś był błąd odświeżenia rankingu pisałem do admina przez kontakt i nikt nie odpisał pamiętam też że jedna dziewczyna o tym pisała pewnie też olali i pewnie też z tego wniosków nie wyciągneli ale jak wystąpił błąd to osoba odpowiedzialna za to powinna ręcznie uruchomić zliczanie . Pewnie administracja myśli że to tylko nam się tak wydaje że było brak odświeżania ale tak było naprawdę nie tylko ja to zauważyłem dziwne że inni o tym nie piszą . A że powstał o tym temat to dopisałem swoje spostrzeżenia
😉 .
Co do godziny to nad rankingiem pisało że ostatnie odświeżenie będzie 21 maj 19:00 ale pewnie admini nie wpadli na to by o tym w regulaminie wspomnieć .
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
![robertas19](https://static.ising.pl/users/19480/avatar_75.jpg?1591706585)
Nagrań: 12, Postów: 6728
24 maja 2012 o 21:08
Zgłoś do moderacji
Jeżeli ostatnie miejsce odświeżania rankingu publiczności miało 21.05.2012 o godzinie 19:00 to sama logika nakazuje do myślenia, że po tym czasie zgłaszane wykonania nie będą uwzględniane.
Na koniec organizator miał prawo do zmiany regulaminu konkursu bez podawania przyczyn.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...