Kochana dziewczynko, to bardzo fajnie jest mieć przyjaciół,
ale myślę że szukanie ich w sieci to nie jest dobry pomysł.
Przyjaciele z sieci nigdy nie będą Twoimi prawdziwymi przyjaciółmi i zapamiętaj to sobie.
Prawdziwych przyjaciół szukamy długo, ja jeszcze ich nie znalazłam a mam już lat 15.
Możesz mieć ewentualnych znajomych z sieci ale nie traktuj ich jako przyjaciół, bo nigdy nie masz pewności czy są oni na pewno tacy za jakich ich postrzegasz.
Twoi przyjaciele sami się znajdą nie szukaj ich na siłę, bo przyjaźni nie można kupić ani wymienić, sprzedać ani sobie zamówić.
Przyjaźń to cenna rzecz którą należy pielęgnować.
Więc, dobra rada: Kochana dziewczynko, nie pisz tego typu "ogłoszeń" bo jak już wspomniałam, przyjaźni się nie dostaje, nie kupuje itd.
Ponadto ten portal jest tylko do śpiewania a nie do szukania sobie przyjaciół, których w sieci i tak nie znajdziesz.
Pozdrawiam Cię dziewczynko i życzę powodzenia w śpiewaniu.
🙂
Koleżanka z Isingu.
A wy drodzy koledzy i koleżanki z Isingu, spójrzcie na wiek tej dziewczynki a zrozumiecie że nie ma co mówić: "ale ona nie teges" tylko należy wytłumaczyć młodej dziewczynie co i jak. Młoda jest, mało jeszcze o życiu wie, w szkole o tym nie uczą.. no.. to tyle
🙂 Pozdrawiam Was również.
Zapraszam do moich dwóch NAGRAŃ: SKYFALL oraz duet NEED YOU NOW!! :) A przedewszystkim do mojego TELEDYSKU!!! :)