Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
wisienka29 pisze:
tak czytam wasze wypowiedzi i myślę,że ten "konkurs" (w cudzysłowiu, bo to konkurs na niby) wzbudził za dużo emocji i to emocji negatywnych a miało być na odwrót. W tej zabawie nie chodzi o pokazanie swoich umiejętności wokalnych, zaprezentowanie się w swoim pokazowym numerze. To parodia szansy na sukces i kilku innych konkursów muzycznych. Nikt tu nie bedzie udowadniał,jak wspaniale śpiewa.Mamy stworzyć jeden wielki kabaret🙂
wisienka29 pisze:
tak czytam wasze wypowiedzi i myślę,że ten "konkurs" (w cudzysłowiu, bo to konkurs na niby) wzbudził za dużo emocji i to emocji negatywnych a miało być na odwrót. W tej zabawie nie chodzi o pokazanie swoich umiejętności wokalnych, zaprezentowanie się w swoim pokazowym numerze. To parodia szansy na sukces i kilku innych konkursów muzycznych. Nikt tu nie bedzie udowadniał,jak wspaniale śpiewa.Mamy stworzyć jeden wielki kabaret🙂
nieudana pisze:
tak w ogóle...Co z projektem? Którą piosenkę wybieramy?
norbii56 pisze:
nieudana pisze:tak w ogóle...Co z projektem? Którą piosenkę wybieramy?no to mamy dwie propozycje Wszyscy Polacy.... i Moze sie wydawac a wiec?
norbii56 pisze:
nieudana pisze:tak w ogóle...Co z projektem? Którą piosenkę wybieramy?
no to mamy dwie propozycje Wszyscy Polacy.... i Moze sie wydawac a wiec?
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
wisienka29 pisze:
Nieudana repertuar wybierany był z utworów zamieszczonych na ising, więc jeśli ta piosenka znalazła się na tym portalu to chyba jest piosenką😉 jako "juror" tej zabawy mogę głosować za zmianą w tym przypadku, ale na utwór z repertuaru Sydnea np."Deszcz"
evelka88 pisze:
no bo się stworzył kolejny temat do rozmawiania o ising na sukces zamiast o projekcie...
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 15:52.
Nowe piosenki – Justyna Steczkowska w „GAJA” zachwyca mistycznym brzmieniem. IGO w „Wiatr” przypomina o sile zmian i odwadze. Kuban i Mrozu w „Zanim spadnie deszcz” opowiadają o przemijaniu. A do tego kultowe „99 Luftballons” Neny – hit, który podbił świat! ud83cudfa4u2728
Zobacz więcej