Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
wisienka29 pisze:
tak czytam wasze wypowiedzi i myślę,że ten "konkurs" (w cudzysłowiu, bo to konkurs na niby) wzbudził za dużo emocji i to emocji negatywnych a miało być na odwrót. W tej zabawie nie chodzi o pokazanie swoich umiejętności wokalnych, zaprezentowanie się w swoim pokazowym numerze. To parodia szansy na sukces i kilku innych konkursów muzycznych. Nikt tu nie bedzie udowadniał,jak wspaniale śpiewa.Mamy stworzyć jeden wielki kabaret
wisienka29 pisze:
tak czytam wasze wypowiedzi i myślę,że ten "konkurs" (w cudzysłowiu, bo to konkurs na niby) wzbudził za dużo emocji i to emocji negatywnych a miało być na odwrót. W tej zabawie nie chodzi o pokazanie swoich umiejętności wokalnych, zaprezentowanie się w swoim pokazowym numerze. To parodia szansy na sukces i kilku innych konkursów muzycznych. Nikt tu nie bedzie udowadniał,jak wspaniale śpiewa.Mamy stworzyć jeden wielki kabaret
nieudana pisze:
tak w ogóle...Co z projektem? Którą piosenkę wybieramy?
![]()
norbii56 pisze:
nieudana pisze:tak w ogóle...Co z projektem? Którą piosenkę wybieramy?no to mamy dwie propozycje Wszyscy Polacy.... i Moze sie wydawac a wiec?
norbii56 pisze:
nieudana pisze:tak w ogóle...Co z projektem? Którą piosenkę wybieramy?
no to mamy dwie propozycje Wszyscy Polacy.... i Moze sie wydawac a wiec?
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
wisienka29 pisze:
Nieudana repertuar wybierany był z utworów zamieszczonych na ising, więc jeśli ta piosenka znalazła się na tym portalu to chyba jest piosenkąjako "juror" tej zabawy mogę głosować za zmianą w tym przypadku, ale na utwór z repertuaru Sydnea np."Deszcz"
evelka88 pisze:
no bo się stworzył kolejny temat do rozmawiania o ising na sukces zamiast o projekcie...
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 15:52.
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej