akhogata21 kobieta, 34
Chełmno
Nagrań: 15, Postów: 4
19 maja 2012 o 22:05
Zgłoś do moderacji
Ludzie Kochani.
Pojawił mi się pewien problem z echem, którego nie mogę się pozbyć, jak nagrywam jest ok ale jak odsłuchuję na głośnikach zaczynam mieć ECHO które strasznie przeszkadza i na kilku moich nagraniach strasznie je słychać i to nie jest sprawa źle ustawionych głośników bo przestawiałam je na wszystkie możliwe kombinacje, jeśli też macie ten problem co ja, proszę o jakieś wskazówki.
Z góry dziękuję..
Hogata
HOGATA
Konto usunięte
19 maja 2012 o 22:25
Zgłoś do moderacji
Podaj link do jakiegoś nagrania gdzie piszesz, że przeszkadza ci echo. Ja słuchałam jednego przez słuchawki i nie ma echa aż tak, żeby przeszkadzało.
Może kup słuchawki.
MUZYKA? = ŻYCIE !
akhogata21 kobieta, 34
Chełmno
Nagrań: 15, Postów: 4
20 maja 2012 o 11:06
Zgłoś do moderacji
zabawka2244
to posłuchaj na głośnikach...
HOGATA
olka1994r kobieta, 30
Żory
Nagrań: 17, Postów: 1413
20 maja 2012 o 14:23
Zgłoś do moderacji
Możesz też nagrywać używając opcji "mix stereo", tylko wtedy odpowiednio wycisz podkład i ustaw głośność nagrywania. W ten sposób będziesz miałą podkład na głośnikach bez echa. Tylko pamiętaj, by wtedy używać opcji "Zapisz bez podkładu" - podkład będzie się nagrywał razem z wokalem.
piotrek10020 mężczyzna, 32
Białystok
Nagrań: 1858, Postów: 347
24 maja 2012 o 15:26
Zgłoś do moderacji
Przesłuchałem Twoje nagrania masz włączone miks stereo przez co masz 2 podkłady jeden z zapisz z podkładem a drugi z miks stereo wejdż w opcje karty dżwiękowej i wyłącz miks stereo a drugi podkład zniknie i będzie brak echa
😉 .