Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
ragazzo occhi cielo.
kaspo pisze:
Napiszcie mi czemu mam zostac, bo nie przezyje!
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
lukaszseminara pisze:
nie odchodz!! 🙁jak ty odejdziesz to mnie bedzie swedziec dupa.. 😕
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
lukaszseminara pisze:nie odchodz!! 🙁jak ty odejdziesz to mnie bedzie swedziec dupa.. 😕dobrze wiedziec ze podrazniam wasze koncowki nerwowep.s. smierc debilom! >:[
ragazzo occhi cielo.
lukaszseminara pisze:
kaspo pisze:lukaszseminara pisze:nie odchodz!! 🙁jak ty odejdziesz to mnie bedzie swedziec dupa.. 😕dobrze wiedziec ze podrazniam wasze koncowki nerwowep.s. smierc debilom! >:[czyli mam umrzec? 🙁
ragazzo occhi cielo.
lukaszseminara pisze:
nie odchodz!! 🙁jak ty odejdziesz to mnie bedzie swedziec dupa.. 😕
lukaszseminara pisze:
wiem o ci chodzilo.... :d
ale to jest tez na takiej zasadzie.. ze nie powinno nawet sie pisac czy ktos odchodzi czy nie.. ;]
jak ktos chce odejsc to niech odchodzi a nie pisze to wszystkim po kolei...
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
evelka88 pisze:
lukaszseminara pisze:wiem o ci chodzilo.... :dale to jest tez na takiej zasadzie.. ze nie powinno nawet sie pisac czy ktos odchodzi czy nie.. ;]jak ktos chce odejsc to niech odchodzi a nie pisze to wszystkim po kolei...oj bo trzeba reklame zrobić coo nie? =Da potem tak to działa że wszystkie tabloidy tudzież ludzie na forum piszą nie odchodź, zostańi takim sposobem jest promocja ;]tak sobie można tłumaczyć =D haha
ragazzo occhi cielo.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej