10 kwietnia 2013 o 15:41
Zgłoś do moderacji
Muzyka , która jest siłą daje mi przetrwać ....
Tylko z nią czuje się bezpieczna ...
Pozwala być bajeczna ....
I wiem ,że czasem mylę się,
lecz uwierz mi znów,
bo gdy zabraknie tchu,
10 kwietnia 2013 o 17:39
Zgłoś do moderacji
Gdy tylko słysze w radiu ding dang dong ogarnia mnie ten muzyczny krąg nogi szaleją dusza się rwie wtedy świetnie czuje się bo muzyka ma w sobie tę moc że gdy jest ona przetancze całą noc 🙂
kociak120113
konikowa34 kobieta, 22
Gdańsk
Nagrań: 75, Postów: 62
10 kwietnia 2013 o 19:15
Zgłoś do moderacji
Gdy tylko słyszę w radiu ding dang dong ogarnia mnie ten muzyczny krąg nogi szaleją dusza się rwie wtedy świetnie czuje się bo muzyka ma w sobie tę moc że gdy jest ona przetańczę całą noc, jednak kiedy nogi zabolą to siądę, pomarzę.
Jeszcze o mnie kiedyś usłyszycie! :P
10 kwietnia 2013 o 19:37
Zgłoś do moderacji
jednak gdy nogi zabolą siądę pomarzę o moim żółtym browarze pstryknę na palcach raz dwa i kelner zaraz mi go da zatonę w żółte szalenstwo jak wypiję go to będzie ciężko nogi się chwieją w mózgu się jeb** podejde do panny szepne co u ciebie ,chyba to nie halucynacje bo chce odwiedzic męską ubikacje poszlismy razem gdy nagle ochriniarz potraktował ją gazem była ładna nogi długie włosy czarne dwie półkule miała duże krwiste oczy myslałem nic mnie nie zaskoczy ale myliłem się była zwykłą szmatą zainteresowana moją sałatą
kociak120113
konikowa34 kobieta, 22
Gdańsk
Nagrań: 75, Postów: 62
10 kwietnia 2013 o 20:53
Zgłoś do moderacji
Więc gdy się o tym dowiedziałem, postanowiłem odejść gdzieś daleko.Nie wiem gdzie jestem, nie wiem co robię.W tedy zobaczyłem ją.Tak piękną i niezwykłą.
Jeszcze o mnie kiedyś usłyszycie! :P
kiniaa131 kobieta, 26
LUBUSKIE
Nagrań: 11, Postów: 1352
15 kwietnia 2013 o 19:42
Zgłoś do moderacji
Była piękna a jej oczy były przezroczyste,błagała by pokochał a on nie rozumiał.Takie życie jest i będzie po wsze czasy, miłość taka pozostanie nic nie poradzisz
Hhehehehehe
kahunia kobieta, 23
Nagrań: 0, Postów: 1554
kiniaa131 kobieta, 26
LUBUSKIE
Nagrań: 11, Postów: 1352
19 kwietnia 2013 o 19:08
Zgłoś do moderacji
Moje serce chce miłości a ty wiesz ,że to nie prawda,moje serce ciebie pragnie ,zdobyczy nie porzucisz ,gdy stoi koło ciebie,zdobyczy nie pochwalisz bo i tak cie oleje .
hehe ale ja piosenki układam , jakby co to piosenka do rapu ; )
Hhehehehehe