wilczyca115 kobieta, 25
z Polski :)
Nagrań: 26, Postów: 24
25 kwietnia 2012 o 12:45
Zgłoś do moderacji
Szybko czytasz, bo cie tego uczyli
😃
Jem bułkę
Dziewczyny są jak parkingi - najlepsze są zajęte ;)
kasiaf kobieta, 26
Nagrań: 0, Postów: 889
25 kwietnia 2012 o 13:00
Zgłoś do moderacji
Na śniadanie zwykle jem bułkę grahamkę , z pasztetem od Cioci i z zielonymi ogórkami, które to moja Mama zasadziła w ogródku zeszłej wiosny, gdy była ładna pogoda, świeciło słońce, a czasami pokropił lekki deszczyk, który dawał uczucie świeżości, a roślinom dostarczał potrzebnej wody, więc wszystko ładnie powschodziło, a na bułce dodatkowo są pełne ziarna zbóż, które to rolnicy sadzili w ubiegłym roku, abyśmy teraz mięli co jeść i nie głodowali, dlatego te kanapki są takie pyszne .
Gram.
iygiy
25 kwietnia 2012 o 13:16
Zgłoś do moderacji
Właśnie gram w grę którą dostałam od cioci. Gra jest bardzo trudna do opanowania , dlatego poprosiłam rodzeństwo o wskazówki .
kasiaf kobieta, 26
25 kwietnia 2012 o 13:18
Zgłoś do moderacji
To ma być jedno zdanie. ; )
Lubię polski.
iygiy
kasiaf kobieta, 26
25 kwietnia 2012 o 13:34
Zgłoś do moderacji
A doobra. : P
Kiedy jestem sama w domu i czuję pustkę, boję się wiatru, burzy za oknem, ŚPIEWAM, głośno, subtelnie, bo nikt mnie nie słyszy i mogę wtedy dać z siebie wszystko, nic dla mnie nie istnieje, tylko ja i muzyka, nie boję się, dlatego kocham śpiewać, bo przez to zapominam o problemach. : )
Piję wodę.
iygiy
kasiaf kobieta, 26
25 kwietnia 2012 o 15:15
Zgłoś do moderacji
Poszłam spać po pierwszej , bo się zasiedziałam przy nauce choć i tak nie mogłam długo zasnąć, lecz gdy w końcu udało mi się porzucić w odłamy nieświadomości, przyśnił mi się bardzo dziwny sen, w którym MALUJĘ OBRAZ , na którym widnieje wysoka kobieta, mająca moją twarz, ale to nie byłam ja.
iygiy
Konto usunięte
25 kwietnia 2012 o 15:50
Zgłoś do moderacji
Chciałam wyjść na dwór, ale nie mogłam ponieważ był pochmurny dzień ;(.
Lubię moją..
kasiaf kobieta, 26
25 kwietnia 2012 o 17:36
Zgłoś do moderacji
Wracałam ze szkoły, chciałam po drodze wstąpić do szpitala, do mojej przyjaciółki, która niedawno uległa wypadkowi samochodowemu i leży w ciężkim stanie na oddziale chirurgicznym po dwóch operacjach i wtedy zorientowałam się jak bardzo lubię moją przyjaciółkę.
słucham.
iygiy
shadoween kobieta, 31
Gdańsk
Nagrań: 61, Postów: 374
25 kwietnia 2012 o 17:52
Zgłoś do moderacji
Idę lasem , przede mną pojawia się drzewo a na nim siedzi słoń grający na trąbie więc zatrzymuję się i słucham go nie zważając na to ,ze już dawno powinnam wstawić nowe nagranie na ising ponieważ słoń wydaje tak magiczne dźwięki, że aż człowiekowi się serce kraje.
starszy pan
Nie bój się cieni, on świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło ~Oskar Wilde~
weronikaskip1 kobieta, 24
Pasłęk(obok Gdańska)
Nagrań: 47, Postów: 18
25 kwietnia 2012 o 18:06
Zgłoś do moderacji
Idąc ścieżką wzdłuż parku zauważyłam starszego pana siedzącego na ławce.
mlaskam
😉
weronikaskip