elfuello mężczyzna, 42
Łódź
Nagrań: 0, Postów: 11
11 kwietnia 2012 o 22:36
Zgłoś do moderacji
Jeśli uważasz, że jesteś dobrą/dobrym wokalistą i chcesz spróbować swoich sił, masz ciekawy głos, pomysł na siebie, chcesz zaistnieć na rynku muzycznym, nagrać singla? Wyślij demo swoich możliwości wokalnych oraz krótkie "o sobie" ze zdjęciem na adres mailowy: studio@alone.com.pl - w tytule "CASTING". Jestem producentem muzycznym szukającym osoby, w którą zainwestuje swój czas, nagra singla (m.in. stworzy kompozycję), być może cały album oraz zajmie się jego dalszą promocją. Nie ma tutaj ukrytych kosztów. Szukam talentu, który nie może się wybić z różnych powodów, a ma ku temu predyspozycje. Chcesz spróbować, pisz.
Edytowano 24 marca 2013 o 12:25.
awokado kobieta, 67
Rzepiennik Suchy
Nagrań: 46, Postów: 28
28 sierpnia 2012 o 22:05
Zgłoś do moderacji
Witam
Bardzo ciekawa propozycja ja umiem śpiewać sama ułożyłam kilka piosenek takich nie ma na rynku moge jeszcze ułożyć do każdej muzyki.lecz szukam właśnie kogoś kto zainwestuje na nagranie płyty.glos mam piekny mocny nie ukrywam ze trzeba byloby trochę potrenować ale ta łódź tak daleko
awokado
Artystka Władysława Bąk
elfuello mężczyzna, 42
Łódź
21 marca 2013 o 23:47
Zgłoś do moderacji
Oferta jest nadal aktualna. Zapraszam do brania udziału w castingu. Miejsce jest w dalszym ciągu wolne i można o nie śmiało walczyć.
simka115 kobieta, 24
Nagrań: 43, Postów: 53
23 marca 2013 o 12:40
Zgłoś do moderacji
Są jakieś ograniczenia wiekowe?
Czerp z innych ale nie kopiuj ich. Bądź sobą.
piotrek10020 mężczyzna, 32
Białystok
Nagrań: 1858, Postów: 347
elfuello mężczyzna, 42
Łódź
24 marca 2013 o 12:25
Zgłoś do moderacji
Żadnych granic wiekowych. Cel jest jeden. Znaleźć perełkę i jej pomóc. Wiele osób się zgłasza, każdy na swój sposób jest ciekawy, ale miejsce jest tylko dla jednej osoby. Dlatego casting w dalszym ciągu trwa.