Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Edytowano 27 listopada 2009 o 11:59.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
loop pisze:
Siemka koledzy i koleżanki,
cieszymy się z dołączenia do społeczności ising.pl, gdyż to wielka szansa na spełnienie naszych marzeń. Szybko zawiedliśmy się. Odebraliśmy wiadomość i klik na długi link. Niestety, z bólem serca przyjmujemy, iż program nie uruchamia się. To na pewno jakiś trojan, ale nie wiemy, jak go usunąć. Poprzednia klasa go zainfekowała i teraz bardzo wolno chodzi. Tacy z nich znawcy 😉
Zamiast programu jest żółta ramka i jakiś błąd, nie chce mi się go przepisywać. Pomęczyliśmy się wspólnie z kumplami i kumpelami i zainstalowaliśmy ten plik ale dalej nic sie nie pokazuje. Skype jest włonczony cały czas, a mic i glośniki na 100% chodzą glosno. Odpalilismy go nawet 2 razy. To na pewno jakis wirus, a pani nauczycielka sie na nas wścieknie. Przecież to nie my to zrobiliśmy.
Chcę wstawić fotkę do profilu i pokazuje się jakaś dziwna tabelka, kiedy klikam Przeglądnij. Jakieś dziwne pliki, ale to nie pulpit. To jak znaleść swoje zdjęcie, bo nic z tego nie rozumiem??? Jak kliknę kilka razy na któryś plik to tylko miga cienka kreska i da się pisać i chyba coś narobiłem. To jakaś czarna magia i bałwochwalstwo! ;[
Pomocy!!! bo towarzysz śpieszy się na korki z PO, a chcemy dzisiaj coś nagrać, ale bez wirusa ;xD
loop pisze:
To na pewno jakis wirus, a pani nauczycielka sie na nas wścieknie. ;xD
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej