28 marca 2012 o 23:41
Zgłoś do moderacji
Sądzę, że każdy portal społecznościowy powinien być wciąż ulepszany. Czy w ramach tych ulepszeń nie moglibyście Państwo pomyśleć o 3 nowych elementach:
1. Więcej tonacji niż pięć obecnych np. jeszcze jedna wyżej i jedna niżej.
2. Nałożenie na siebie dwóch ścieżek dźwiękowych do tego samego utworu (czyli taki duecik z samym sobą)
3. Efekt echa (taki np jak słychać w oryginalnym wykonie piosenki C. G. - "Wróćmy na jeziora"
Nie wiem oczywiście, bo się nie znam, czy jest to możliwe. Ale gdyby się udało, to sądzę, że wzbogaciły by te elementy nasze możliwości "piosenkarskie"
komar106 mężczyzna, 38
Wrocław
Nagrań: 290, Postów: 621
29 marca 2012 o 01:31
Zgłoś do moderacji
ja myśle, że:
ad.1. co do ilości tonacji to standardowo w podkładach mp3 zmiany w tonacjach źle brzmią w wiekszej ilości, i nawet na portalach typu karaoke-version też jest tylko 5 tonacji
ad.2. myśle, że skoro na jednej ścieżce są rozjazdy to na dwóch lepiej nie będzie;P
ad.3. Pogłos jest przy wykupieniu iSing Plus
😉
Jeżeli chce spełnić wszystkie trzy warunki po prostu sam nagrywam, miksuje i wrzucam przez YT
😉
Pozdrawiam
😉
http://komar106.wrzuta.pl/
29 marca 2012 o 11:16
Zgłoś do moderacji
Przez YT znaczy to że - jest taka strona youtube i tam różne filmy się daje, nagrywa itp, potem można wykupić ising plus nagrania z youtube i dodać na ising.pl. Oczywiście przy nagrywaniu na youtube np. przez audacity, albo przez bardziej zaawansowane programy, można dodać echa i miksować.
ftalo mężczyzna, 30
RTA
Nagrań: 51, Postów: 220
1 kwietnia 2012 o 22:44
Zgłoś do moderacji
Więcej możliwości jest jeśli się ma odpowiednią wiedzę,wszystko się da ,tylko poszukać. Zresztą skoro ludzie umieją wrzucać na youtube to dziwne że tu nie umieją,tylko jakieś problemy.
Dla mnie najgorszą niedogodnością jest brak korektora mikrofonu,bo widać jak niektórym wychodzi np sam środek i zero basów
flavix mężczyzna, 29
Zawiercie
Nagrań: 2, Postów: 8
2 kwietnia 2012 o 15:14
Zgłoś do moderacji
Powinni tutaj rozwijać tak, że dodawać piosenki. Więcej disco polo i wgl, a nie tylko najnowsze przeboje.