28 marca 2012 o 14:12
Zgłoś do moderacji
informacja z facebookowej str Szansy na Sukces-
Wszystko się kiedyś kończy... Dziękujemy, że byliście z nami! "W związku z rezygnacją Pana Wojciecha Manna z prowadzenia programu "Szansa na sukces" nie przewidujemy kontynuacji produkcji tej audycji. Uważamy, że bez udziału Pana Wojciecha Manna jako prowadzącego, program traci rację bytu. Wszystkie zarejestrowane z Nim odcinki zostaną wyemitowane zgodnie z planem na antenie Programu 2" - Dyrekcja TVP2
smutna to wiadomość. był to jedyny program który nie zatracił swojej formy przez tyle lat....
kgbtatus mężczyzna, 56
Gdynia
Nagrań: 124, Postów: 122
29 marca 2012 o 09:22
Zgłoś do moderacji
Jakieś 10 lat temu miałem okazję śpiewać w szansie w ostatnim programie z Brathankami w pierwotnym składzie , naprawdę szkoda programu , zawsze miał swoich widzów , którzy nie patrzą na idealnych wykonawców, tu wykonawcy dziś uznawani < spora grupa osób > za idoli i gwiazdy muzyki stawiali swe pierwsze kroki sceniczne - Justyna Steczkowska , Kasia Stankiewicz, Ania Wyszkoni /już wcześniej śpiewała lecz zabłysła dzięki wykonaniu <Długość dźwięku samotności> Kasia Cerekwicka -Powaliło mnie jak usłyszałem wówczas że jest ....mechanikiem samochodowym, Dominika Gawęda, Ewa Farna, naprawdę jest czym się pochwalić -DZIĘKUJĘ !! Za wszystkie lata wspólnie spędzanego czasu
ﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟﱢ kgbtatus vel kierَﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟ
kgbtatus mężczyzna, 56
Gdynia
Nagrań: 124, Postów: 122
4 kwietnia 2012 o 13:14
Zgłoś do moderacji
Zapomniałbym o jeszcze jednej osobie która bardzo dobrze poczyna sobie na rynku muzycznym a jest nią Weronika Korthals znana tez jako WERA KORTHALS polecam jej kawałki do wysłuchania - najnowsza płyta " Velevetka".
Jest to już trzeci album tej artystki i ...posłuchajcie sami , mnie naprawdę się podoba, utwór promujący płytę "Było minęło" przemawia do mnie .
ﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟﱢ kgbtatus vel kierَﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟ
svvistak mężczyzna, 67
Toruń
Nagrań: 45, Postów: 16
11 kwietnia 2012 o 10:34
Zgłoś do moderacji
http://ising.pl/nagranie/pGDsDdqubG0,svvistak1957-Gdzie_jest_Szansa_na_Sukces
ZWIJACZ najlepszy na ŚWIECIE