yodaxdd kobieta, 26
Nagrań: 0, Postów: 134
22 marca 2012 o 14:03
Zgłoś do moderacji
Oryginalny tytuł to 'Final Destination'.
Fabuła jest bardzo ciekawa. W pierwszej części chłopak lecący z klasą na wycieczkę do Paryża doznaje wizji, że samolot rozbije się. Kiedy, po obudzeniu, wszystko zaczyna się sprawdzać, on i paru znajomych wybiegają z samolotu. Po katastrofie, wszyscy, którzy uciekli i zostali przy życiu, po kolei (tak jak w wizji) zaczynają ginąć. W pewnym momencie chłopak zaczyna łapać, o co chodzi w planie śmierci, i próbuje zatrzymać łańcuch. Kilka razy udaje im się przeskoczyć i uratować niektóre osoby, jednak gdy wydaje się, że on, jako ostatni, który powinien zginąć, został ocalony, wszystko wraca do początku i zaczynają ginąć ci uratowani po raz kolejny.
We wszystkich odcinkach fabuła jest podobna, tylko inne katastrofy.
2 - karambol na drodze.
3 - zawalony rollercoaster.
4 - katastrofa na torze wyścigowym.
5 - zawalony most.
Napięcie podkręca to, że w okolicach każdej katastrofy pojawia się gdzieś liczba 180, czyli numer pechowego lotu z pierwszej części, i charakterystyczna muzyczna Johna Denvera.
Oglądał ktoś któryś odcinek?
Podobało wam się?
Polecam, jeden z moich ulubionych filmów.
yodaxdd kobieta, 26
Nagrań: 0, Postów: 134
22 marca 2012 o 19:14
Zgłoś do moderacji
[cytat=bomdolemo]Kolejna tania i badziewna latynoska telenowela dla starych emerytów,pijących popołudniową herbatkę i zajadających się herbatnikami z Biedronki😉[/cytat]
To jest film, horror konkretnie :>
shantella kobieta, 27
Ropczyce
Nagrań: 0, Postów: 4
1 kwietnia 2012 o 15:04
Zgłoś do moderacji
niestety oglądałam tylko trzy pierwsze części (co prawda chyba z tysiąc razy) i jak dla mnie. Pomysł i filmy są superowe ! Wasza ulubiona częśc?
Hakuuna Maatata ! :D
Konto usunięte
ZABRZE
13 lipca 2012 o 08:51
Zgłoś do moderacji
ble ble ble ble ble blee
🙂
Szymon DINO
Dance Party Dj's Team Poland
Zapraszam na mój Profilek:*:*:*♥
sweetlyxd kobieta, 24
Nibylandia ^.^