wera998 kobieta, 26
Białystok
Nagrań: 0, Postów: 34
12 marca 2012 o 16:02
Zgłoś do moderacji
First I will never forget all the moments spent with you, good or bad, always together. I could always talk to you all, well I know who managed to keep a secret. You said I'll always be your little daughter. You are the best friend that I can count on in any situation.
Thank you Mom for everything. The fact that you love me, as you fight for me, and for the fact that you are. And although sometimes I can not prove this, know that I love you and always will ..
Remember that you will always be in my heart. Parents are the most beautiful gift from god. I can not describe it in words, so much you mean to me.
Ref.
I apologize to you for it, that sometimes makes a mistake, or for raising the voice, but I won't apologize for who I am.
1. Nigdy nie zapomnę wszystkich chwil spędzonych z tobą, dobrze czy źle, zawsze razem. Zawsze mogłam ci wszystko mówić, dobrze wiem,że potrafiłaś dochować tajemnicy. Mówiłaś,że zawsze będę twoją małą córeczką. Jesteś najlepszą przyjaciółką na, którą mogę liczyć w każdej sytuacji.
Dziękuje Ci Mamo za wszystko. Za to, że mnie kochasz, ze walczysz o mnie, i za to, że jesteś. I chociaż czasem nie potrafię tego okazać, wiedz, że kocham cię i zawsze będę..
Pamiętaj, że zawsze będziesz w moim sercu. Rodzice to najpiękniejszy dar od boga. Nie potrafię opisać tego słowami, tak wiele dla mnie znaczysz. Mogę przeprosić cię za to, że czasem popełnię jakiś błąd albo za podnoszenie głosu, ale nie mogę przeprosić za to kim jestem
Wues.